VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN YILMAZ'A ÖVGÜ KARSU'YA ELEŞTİRİ

8 Şubat 2016

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, AK Partili Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a teşekkür ederken, kendi partisinin İl Başkanı Kazım Karsu'yu da MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye benzetti.

Milletvekili Tanju Özcan,  Karacasu'da bulunan Orman Genel Müdürlüğüne ait arazi için Bolu Belediyesi'nin ihaleye girme kararını olumlu bulunduğunu söyleyerek Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz' a teşekkür etti. Özcan, “Bugüne kadar Bolu Belediyesi’ni birçok yönden eleştirdik. Çok yanlış uygulamalara imza attılar ve bunun için Belediye Başkanını eleştirdik. Karacasu bölgemizde Orman Genel Müdürlüğüne bir yer vardı. 27 Ocak’ta ihale ile satmak istemişti. Aslında birilerine peşkeş çekmek istemişti ve elde edilecek gelirle de Kütahya’da bina yapılması söz konusuydu. Biz bu arazinin Bolu’da kalmasını ve bütün Boluluların hakkı olduğunu düşündük. Bir imza kampanyası düzenledi partililerimiz. Bolu Belediyesi bu yere talip olmalı çağrısında bulunmuştuk. 27 Ocak’ta yapılan ihale çok şükür iptal edildi. Bolu Belediye Meclisi bizim çağrımıza kulak verdi ve bu ihaleye girme kararı aldı” dedi.

“BEN DE İHALE SÜRECİNE KATKI VERECEĞİM”

Karardan sonra Belediye Başkanı Yılmaz’ı tebrik ettiğinin altını çizen Tanju Özcan, “Bu son derece Bolu için olumlu bir karar. Ben Bolu Belediye Başkanını da aradım ve karardan dolayı kutladım. Bolu için doğru kararlar, atılan doğru adımlarda bundan sonraki süreçte de yanlarında olacağımı söyledim. Umuyorum tarihi ilerde belirlenecek olan bu ihalede Karacasu’daki çok kıymetli yeri Bolu Belediyenin gayrimenkul envanterine çok yakında kazandırırız. Ben de bu süreci çok yakından takip edeceğimi ve Bolu Belediye Başkanına, meclis üyesi arkadaşlarıma bu konuda pozitif anlamda nasıl katkı vermem gerekiyorsa, katkı vereceğimi ifade ettim”  diye konuştu.

KARSU’YU BAHÇELİ’YE BENZETTİ

Delege seçimlerinde günlerce süren tartışmalar ve mahkeme süreçlerini eleştiren Özcan, İl Teşkilatını da topa tuttu. İl Başkanı Kazım Karsu’nun tutumunu MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin tutumuna benzeten Özcan, “Delege seçimleri tam bir yılan hikayesine döndü.  Bugünkü tablodan dolayı utanç duyuyorum. CHP aldığı oyun yüzde 80’inin temsil edilmediği bir merdiven altı il kongresi gerçekleştirdi ve maalesef bu kongre sonucunun kurultayın üzerinden bir ay geçmesine rağmen henüz bir adım atılıyor. CHP maalesef kamuoyunda ‘kongresini bile yapamadı’ diye telaffuz ediliyor. Ben bundan utanç duyuyor. CHP Bolu örgütü bu şekilde kamuoyunda tartışılmamalı. Eğer seçilen delegeler ‘mevcut il başkanı ve yöneticiler görevde kalmalı’ derse sorun yok zaten. Tersini söylerse de bana göre sorun yok. Koltuğa yapışıp kalmamak lazım. Devlet Bahçeli gibi yapmamak lazım. Bir başka partinin işi ama MHP’nin tüzüğü açık şekilde söylüyor. 5’te bir imzayı bulan Kurultayı çağırabilir diyor. Siyasi partiler kanununda böyle bir hüküm var. MHP’nin Türkiye genelindeki delegeleri 5’te birin iki katı oranında imzayı bulup teslim ediyor, ama Bahçeli ben bu imzaları yok sayarım diyor. Şimdi Devlet Bahçeli’nin demokrasi anlayışıyla Kazım Karsu’nun demokrasi anlayışı arasında bir fark var mı?” dedi.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.