VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ OKULA GİDİP SÜT DAĞITTI!

8 Şubat 2016

Bolu'da ikinci eğretim dönemi başladı. Vali Aydın Baruş, ilkokula giderek süt dağıttı. Yılsonuna kadar dağıtılacak süt sayısı da belli oldu.

 

Bolu'da Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın işbirliğiyle yürütülen "Okul Sütü" programı kapsamında 16 bin 921 öğrenciye süt dağıtıldı. 

 

Bolu Valisi Aydın Baruş, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu ve protokol üyelerinin katılımıyla Cumhuriyet İlkokulu'nda 'Okul Sütü' projesi kapsamında süt dağıtımı yapıldı. Vali Baruş'u Okul Başkanı Miray Bursalı ve Okul Öğrencisi Feyza Melek Karakaya çiçeklerle karşıladı. 4-C sınıfını ziyaret eden ve öğrenciler ile tanışan Vali Baruş, Sosyal Bilimler dersinde işlenen “İhtiyaç mı, yoksa istek mi önceliklidir” konusunda öğrencilerle konuştu. Dersin konusu hakkında öğrencilere sorular soran Vali Baruş, öğrencilere ayrıca ileride hangi mesleği tercih edeceklerini de sordu.


Daha sonra ise sınıf öğrencilerine sütleri dağıtıldı. Bolu il genelinde ikinci dönemde 16 bin 921 öğrenciye haftada üç gün (Pazartesi-Çarşamba-Cuma) toplamda 812 bin 208 adet süt dağıtılacak projenin başlangıcını Bolu Valisi Aydın Baruş yaptı. Devletin çocuklara bu sütleri dağıtarak daha sağlıklı bireyler yetiştirmeyi amaçladığını belirten Vali Baruş, "Sizler daha sağlıklı olun ki daha başarılı olabilesiniz. Sağlıklı beslenirseniz hasta olmazsınız, derslerinizde daha başarılı olursunuz. Sütünüzü için, sağlıklı kalın. Bu kampanya sizlere düzenli süt alışkanlığını kazandırmak için devletimiz tarafından başlatılmıştır" şeklinde konuştu.

  • VALİ OKULA GİDİP SÜT DAĞITTI!
  • VALİ OKULA GİDİP SÜT DAĞITTI!
  • VALİ OKULA GİDİP SÜT DAĞITTI!
  • VALİ OKULA GİDİP SÜT DAĞITTI!
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.