VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN'DAN ŞOK TEPKİ!

8 Şubat 2016

Bolu'da CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunanlara Milletvekili Tanju Özcan'dan çok sert yanıt geldi. Özcan, duyurular için bakın ne dedi.

 

HABER: MURAT ÇELİK 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, partisinin il başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Toplantıda ertelenen kongrelerden Türkiye gündemine kadar birçok konuya yanıt verdi. Partisinde ertelenen ve ne zaman yapılacağı belli olmayan kongreler için konuşan Tanju Özcan, "Ben artık böyle bir utanıyorum. Sokakta insanların bana  her gördüğünde 'kongreler ne zaman yapılacak' dememesi lazım. Bir an önce doğru yolu bulmalıyız" dedi. 

 

"TRAJİKOMİK, DÜNYADA ÖRNEĞİ YOK"

 

CHP'li Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'diktatör bozuntusu' dediği gerekçesiyle Bolu'da CHP Lideri Kemal hakkında suç duyurusunda bulunanlara 'yalaka' dedi. Adliyede soluğu alanlara 'yalaka' benzetmesi yapan Özcan, "Yani bunlar suç duyurusunda falan bulunmuyorlar, yalakalık yapıyorlar. Kime yalakalık yaptıkları da ortada. Diktatör bozuntusu demiş Sayın Genel Başkanım. Bence yanlış söylemiş. Açıkça diktatör. Yaptıklarıyla, uygulamalarıyla, söyledikleriyle. Dolayısıyla bugün Türkiye genelinde yaygın bir şekilde CHP genel Başkanına bu sözlerinden dolayı suç duyurusunda bulunanlar, aslında sayın genel başkanın suç işlemediğini, doğru söylediğini biliyorlar. Ama sarayda oturan birilerine yaranmak için böyle şeyler yapıyorlar. Gülerek takip ediyorum süreci. Tirajikomik. Yani Türk siyasi tarihini 10 yıl sonra, 20 yıl sonra okuyanlar bugün bu yapılan yakalığa sadece gülecekler. Dünyada örneği yok bunun” ifadelerini kullandı. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.