VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER - 7 ŞUBAT 2016

7 Şubat 2016

Bolu'da bugün vefat edenler... Rahmet diliyoruz

 1- Çamyayla Köyü halkından Ziraat Mühendisi Ülgen TANSU'nun eşi, eczacı Ayşe Aysu SIVACIOĞLU, Garanti Bankası personeli Esra Kahveci ve İsmail Hakkı TANSU'nun babaları, Doktor Musa OKUR'un kayınbiraderi, Nuray OKUR'un abisi; Tuncay TANSU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

        Cenazesi bugün Siteler Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Çamyayla (Yozgat) Köyü Mezarlığı'na  defnedilecektir.

        2- Sağlık Mahallesi halkından Mehmet ÖZEL'in eşi, Ovadüzü Mahallesi'nden Mehmet ve Müzeyyen YÜCEER'İN kızı, Sabri YÜCEER'in ablası, Muazez, Müzeyyen, Mukaddes ve murat ÖZEL'in anneleri; Sabriye ÖZEL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

        Cenazesi bugün Küplüce Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Ovadüzü Mahalle Mezarlığı'na defnedilecektir.

         3- Dörtdivan ilçesi Yağbaşlar Köyü halkından Emine URLUOĞLU'nun eşi, Bahire, Şehri, Belgüzal, Döndü ve Hüseyin URLUOĞLU'nun babaları; Bayram URLUOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

         Cenazesi bugün Dörtdivan Yağbaşlar Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

        4- Nallıhan Uzunöz Paşalar Köyü halkından Kuran kursu Öğretmeni emekli imam hatip; Mustafa AKSOY Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

         Cenazesi buğün Karacasu Merkez Camii'nde kılınacak  öğle ve cenaze namazından sonra Çamyayla Köyü Mezarlığı'na defnedilecektir.

 

Etiketler: BOLUVEFAT
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.