VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞ VEZNEDAR YAKAYI ELE VERDİ

6 Şubat 2016

Bolu’da bir bankanın baş veznedarı olarak görev yapan H.U. isimli şahsın bankamatiklere koyulacak paralardan alarak borsa oynadığı ortaya çıktı. Baş veznedar gözaltına alınarak tutuklandı. Şahsın 40 bin TL parayı aldığı ifade edildi. H.U. ifadesinde parayla borsa oynayıp daha sonra parayı yerine koyduğunu söylediği iddia edildi.

Bolununsesi Gazetesi’nin haberi göre, Bolu’da bulunan bir bankada bir haftadan bu yana 40 bin TL bir açık olduğu ortaya çıktı. Banka yetkilileri açığı ortaya çıkartmak için uzun süre uğraş verirken, yeni para yüklenmiş 2 ATM’den kısa süre sonra para yok sinyali gelince yetkililer harekete geçti. Kamera kayıtları ile birlikte yapılan sıkı bir inceleme sonrasında ATM’lere para koymakla sorumlu olan baş veznedar H. U.’un, ATM’lerin içine dolu konulması gereken kasetlerin içinden desteler halinde paraları eksilterek koyduğu tespit edildi.

BANKANIN PARASIYLA BORSA OYNUYORMUŞ

İddiaya göre, kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu kasadaki açığın faili olarak gözaltına alınan baş veznedar H.U. suçunu itiraf ederek, bankamatiklerden eksilttiği paralarla borsa oynadığını bu şekilde bankanın parasını kullanarak tekrar yerine koyduğunu söylediği ifade edildi. Olaydan sonra gözaltına alınan H.U. ifadesinin ardından çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.