VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İTFAİYENİN BAŞI DERTTE!

6 Şubat 2016

Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, son bir yılda gelen ihbar telefonlarının bilançosunu açıkladı. Sonuçlar şok etkisi yarattı.

 

 

HABER: MURAT ÇELİK 


Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 2015 yılında itfaiye ihbar hattına gelen telefonların ne kadar gerçek olup olmadığını ortaya çıkardı. 40 personelin çalıştığı itfaiyede son bir yıllık ihbar telefonlarının bilançosu açıklandı. İtfaiye yangın ihbar hattı 110'a geçen yıl 15 bin 365 ihbar gelirken, bunlardan sadece 573'ünün gerçek olduğu ortaya çıktı. 14 bin 792 asılsız ihbar ise birçok kez gerçek olaylara zamanında müdahale edilmesini geciktirdi. 

 

"MEŞGUL ETMESİNLER"

 

Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürü Mehmet Duman, vatandaşlardan duyarlılık beklediklerini söyleyerek, "Asılsız ihbarlar ve gereksiz aramalar bizi çok meşgul ediyor. İlginç telefonlar geliyor. Evde odada kilitli kaldığı için bizi arayanlar oluyor. Bunun gibi bir çok gereksiz yere arama yapılıyor. Gerçek bir olay sırasında itfaiye siren sesini duyan meraklı vatandaşlarımız da hemen, 'Yangın nerede?' diye bizi arıyor. En çok bu sıkıntıyı yaşıyoruz. İtfaiyeyi gereksiz yere meşgul etmemelerini istiyoruz" diye konuştu. 

 

  • İTFAİYENİN BAŞI DERTTE!
  • İTFAİYENİN BAŞI DERTTE!
  • İTFAİYENİN BAŞI DERTTE!
  • İTFAİYENİN BAŞI DERTTE!
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.