VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİ'YE MÜJDELİ HABER!

5 Şubat 2016

Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay tarafından kendi mülklerine çok yakın bir tarihte taşınacakları yönünde yapılan açıklama sonrası gözler binanın detaylarına çevrilmişti. İl Başkanı Doğanay bombayı patlattı.

 

Ak Parti teşkilatlarında gözler, İl Başkanı Nurettin Doğanay tarafından verilen ‘mülk’ sözüne çevrilmiş durumda. İl Başkanı Doğanay tarafından başlatılan mülk edinme çalışması, geçtiğimiz hafta mülkünde İl başkanlığına kazandırılmasıyla son buldu. İzzet Baysal Caddesi üzerinde yıllardır boş şekilde duran binayı partiye kazandırdıklarını belirten İl Başkanı Doğanay, “Mevcut binamızda vatandaşlarımıza çok kısıtlı imkanlarda hizmet vermeye çalışıyoruz. Her gün onlarca misafirimizi ağırlıyoruz ve vatandaşlarımızın sıkıntılarını çözmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mekanımız bizlere yetmiyordu. Çünkü aynı mekanda, İl, İlçe, Kadın ve Gençlik Kollarımız çalışmalarına devam ediyor. Bu da zaman zaman bizleri sıkıntıya sokuyordu. Bu nedenle partimizi daha geniş kesimlere daha rahat bir ortamda ulaştırmak amacıyla, kendi mülkümüze geçme kararı aldık” dedi.

 

"EN KISA SÜREDE HİZMETE GİRECEK"

 

Yıllardır İzzet Baysal Caddesinde boş duran bir binayı Bolu’ya kazandırmak istediklerini belirten Başkan Doğanay, “Yer bulmak için yaptığımız çalışmalar sonrası, İzzet Baysal Caddesi’nde yıllardır boş duran bina dikkatimizi çekti. Bu bina çok işlek bir bölgede olmasına rağmen, yıllardır kendi kaderine terk edilmiş durumda. Mülk sahipleriyle yaptığımız görüşmeler olum geçince, geçtiğimiz hafta içerisinde tapumuzu aldık. Hava şartlarının düzelmesinin ardından en kısa sürede inşaat çalışmalarına başlayacağız ve kısa sürede hizmetlerimize bu binada devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Binanın tamamlanmasının ardında Parti Teşkilatlarının kendi katları olacağını belirten Başkan Doğanay, “Mevcut binamızda yer problemimiz olduğu için İl Başkanlığı, İlçe Başkanlığı veya Kadın ve Gençlik Kollarımız aynı anda bir etkinlik yapamıyorduk. Ancak yeni binamızın 4 katı olacak. Bir katını İl Başkanlığına, bir katını Merkez İlçe Başkanlığına ve bir katımızı da Kadın Kollarımız ile Gençlik Kollarımızın ortak kullanımına sunacağız. En üst katı ise toplantı salonu yapacağız” diye konuştu.

 

Kaynak: Bolu Takip (Hakan Aydın)

2 yorum yapılmış
  • EmrullahBLEN
    5 Şubat 2016 • 11:53
    Teşkilatımıza ve bolumuza şimdiden hayırlı olsun..Zaten çok dan beri böyle binaya ihtiyacımız vardı nasip bu güneymiş..Ben burda katkısı olanlara ve Başta il başkanımız Sayın Nurettin DOĞANAYA Ve emeği herkese teşekkür ediyorum..Ve Allahım Bu binada halkımıza ve Bolumuza daha iyi hizmetler yapmayı nasip etsin inşaallah..Saygılarımla Emrullah BİLEN iL Yönetim kurulu üyesi..
  • nerminadanur
    6 Şubat 2016 • 08:44
    ak partimize yakışanı yapmanız kadar doğal bişey olamaz. tebrikler.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.