VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YOĞUN KAR YAĞIŞI UYARISI!

5 Şubat 2016

Meteoroliji'den yoğun kar yağışı uyarısı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi'nin doğusunda ve Batı Karadeniz Bölgesi'nde kuvvetli kar yağışlarının beklendiğini duyurdu.

 

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz'de görülecek yağmur şeklindeki yağışların gece saatlerinden sonra kar yağışına dönüşeceğinin beklendiği belirtildi. Açıklamada ayrıca yoğun kar yağışı nedeniyle meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar, tipi, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması için uyarı yapıldı.

 

GECE SAATLERİNDE KAR YAĞIŞI

 

Meteoroloji'den yapılan açıklama şöyle: "Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz'de görülecek yağmur şeklindeki yağışların gece saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve kar yağışına dönüşeceği Bolu, Düzce, Karabük, Kastamonu ve Bilecik illeri ile Bursa, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Zonguldak, Bartın ve Sinop illerinin yüksek kesimlerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı şeklinde etkili olacağı tahmin ediliyor. Kuvvetli kar yağışlarıyla birlikte rüzgarın da kuzey yönlerden kuvvetli esmesi beklendiğinden meydana gelebilecek ulaşımda aksamalar, tipi, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.