VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

OKÇULARDA CUMA ŞUURU AŞILANDI!

5 Şubat 2016

Bolu Belediyesi tarafından vatandaşlara Cuma şuurunu aşılamak için her Cuma günleri bir mahalle ve köye giderek pilav dağıtımı başladı.

 

Bolu Belediyesi, geçtiğimiz aylarda yeni bir proje başlatarak her Cuma günleri bir mahalleye gidip Cuma namazı çıkışında vatandaşlara pilav dağıtmaya başladı. Cuma günleri bir mahalleye giderek vatandaşlarla kaynaşan belediye ekipleri, hem o mahallenin sorunlarını dinliyor hem de Cuma şuurunu aşılıyor. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, bu hafta Okçular Mahallesine giderek önce Cuma namazını kıldı, daha sonra da vatandaşlara etli pilav dağıttı. Köylüler Belediye Hizmet TIR'ının önünde yemeklerini yiyerek belediye başkanına isteklerini ilettiler.

 

Pilav dağıtma projesinin vatandaşlara müslümanların özel günü olan Cuma şuurunu aşılamak olduğunu söyleyen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "İşte burada toplanmamızın sebepleri var. Herkes sorunlarını dile getirebiliyor. Birbirimize yardımcı oluyoruz. Amacımız kaynaşmak ve bir araya gelerek sorunlarını dile getirebilmek" dedi.

 

Mahallelerinde belediye başkanını ağırlamanın mutluluğunu yaşayan vatandaşlar da yollardan sosyal tesise kadar ihtiyaçlarını sıralayarak Alaaddin Yılmaz'dan destek istediler.

  • OKÇULARDA CUMA ŞUURU AŞILANDI!
  • OKÇULARDA CUMA ŞUURU AŞILANDI!
  • OKÇULARDA CUMA ŞUURU AŞILANDI!
  • OKÇULARDA CUMA ŞUURU AŞILANDI!
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.