VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KARDEŞİNİN KATİLİYLE AYNI CEZAEVİNDE...

5 Şubat 2016

Bolu’da geçtiğimiz hafta eskiden husumeti olan Avni Aslan’ı döverek öldüren Sinan Meşe tutuklanarak T tipi Cezaevi’ne gönderilirken, aynı cezaevinde öldürülen şahsın kardeşi Aydın Arslan’ın olması üzerine cezaevi yönetimi iki şahsın bir araya gelmemesi için önlem aldı. Meşe ve Arslan farklı koğuşlarda ve birbirlerini görmemesi için tedbirler alındı.

Bolu’da geçtiğimiz hafta Sinan Meşe tarafından sokak ortasında dövülerek hastanelik edilen ve gördüğü tedaviye cevap vermeyerek önceki gün hayatını kaybeden Avni Aydın toprağa verilirken, katil zanlısı Sinan Meşe’nin yolu Avni Aslan’ın kardeşi Aydın Aslan’la cezaevinde birleşti. .

Bolu’da Kara Murat olarak bilinen gençten zorla 20 TL para gasp yapmak suçundan tutuklanarak Bolu T Tipi cezaevine gönderilen Aydın Aslan, abisinin katil zanlısı olan Sinan Meşe ile aynı cezaevine paylaşmak zorunda kaldı.

BAŞKA CEZAEVİNE NAKİL OLABİLİR

Bu durumu fark eden cezaevi yetkilileri Avni Aslan’ın katil zanlısı olan Sinan Meşe’yi, Aydın Aslan’dan uzak olan başka bir koğuşa koydu. Ancak, havalandırma sırasında iki husumetlinin birbirleriyle karşılaşmamaları için  önlem alındı. Cezaevi yönetimi Sinan Meşe’nin ilçe cezaevlerinden birine gönderilmesi ise çalışma yaptığı ifade edildi. 

Haber: Kasım Şahin- Bolu Olay Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.