VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAHVECİYİ DÖVEN ŞAHISLAR HAKİM KARŞISINA ÇIKTI!

4 Şubat 2016

Bolu'da dört kişi, alkollü gittikleri kahvehanenin sahibini bayıltana kadar döverek hastanelik etti. Kavga sonrası görülen ilk duruşmada ilginç ifadeler ortaya çıktı. Kahvehane sahibi de herkesi şaşırttı.

 

Bolu’da bir kahvehane işletmecisini bayıltana kadar döven 4 kişi, Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmaya başladı. İddiaya göre, 5 Eylül 2015 tarihinde gece saatlerinde alkol alan 4 kişi, kahvehane işleten F.Ş.’yi arayarak oyun oynamak istediklerini söylediler. Ardından da kahvehanenin önüne gelen iki kişi, F.Ş. ile tartışmaya başladı. Şahısların alkollü olmasından rahatsız olan F.Ş. kendilerini kahvehaneye alamayacağını söyleyince çıkan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Diğer iki kişinin de kavgaya karışmasıyla olay büyüdü. 4 kişi, kahvehane işletmecisi F.Ş.’yi bayıltana kadar dövdü.

 

“ALKOLLÜYDÜK HATIRLAMIYORUZ”

 

Sanıklarda S.K. verdiği ifadesinde olay gecesi alkollü olduklarını söyleyerek, “Arkadaşlarla beraber alkol alıp geziyorduk. Kahvehanenin önüne gittik. S.B. ve E.Y. arabadan inip gittiler. Biz F.Ç. ile arabada kaldık. Kahvehane sahibi F.Ş. ise yolda bekliyordu. Kavga olduğunu anlayınca arabadan inip gittik. Sonrasını hatırlamıyorum” dedi. Sanık F.Ç. de olay esnasında arabada olduğunu söyleyerek, alkollü olduğunu ve bir şey görmediğini ifade etti.

 

“BURNUNU KİMİN KIRDIĞINI GÖRMEDİM”

 

Sanıklardan E.Y. ise ifadesinde “Olay gecesi alkol aldıktan sonra kahveye gidip oyun oynamak istedik. Önce telefonla aradım. Ardından da yakın olduğu için kahveye gittik. Kahveci F. yol kenarındaydı. S.B. ile yanına gittik ve oyun mevzusundan küfürleşme başladı. Kavga değil de itekleme şeklinde oldu. Olayda krikoyu da en son S.K.’nin elinde gördüm. Para alma gibi amacımız zaten olmadı. Burnunu kimin kırdığını da ben görmedim. 350 promil alkol çıktı. O yüzden olayı net hatırlamıyorum” dedi.

 

KAHVECİDEN ÖZÜR DİLEDİLER

 

Kahvehane işletmecisi F.Ş.’nin daha önceden de görüştükleri bir insan olduğunu belirten S.B. “Bizi kahveye almayınca kavga ettik. Kavga sırasında S.K. kahveden de birilerinin müdahale etmek için gelmeye başladığını görünce krikoyu almış. Kavgadan sonra krikoyu ben sadece yerde gördüm. Yapmamamız gerekiyordu. F.Ş.’den de sonra özür diledik. Alkolün etkisiyle birden oldu” dedi.

 

'HARAÇ İSTEDİLER' DEDİ AMA ŞİKAYETÇİ OLMADI

 

Kahvehane işletmecisi F.Ş. ise işletmeyi henüz yeni açtığını söyleyerek, “E.Y. önce bir arkadaşıyla gelip kahvede çay içti ve gitti. Ardından 2 saat sonra beni arayıp, aşağı in dedi. Ben de kahvenin önünde bekledim. . S.B. ile E.Y. 10-15 dakika sonra yanıma geldiler. Alkollüydüler. Sonra bana ‘Para ver lan. Kahve işletiyorsun, iyi para kazanıyorsun. Haraç ver’ dediler. Ben de kafamı kesseniz de para vermem dedim. Sonra bana vurmaya başladılar. Kahveden arkadaşlar geldi ayırdı. Yukarı çıkıp elimiz yüzümü yıkadıktan sonra kahvehanenin aşağıdaki kapısı tekme ile açıldı. İçeri sokmamak için bunları merdivende karşıladım. 4 kişi bana tekrar vurmaya başladılar. Bayılmışım. Gözümü açtığımda ambulanstaydım. Şikayetçi değilim, benden özür dilediler. Araya uzlaştırıcı kişiler de girdi” dedi.


Savcılık şahıslar hakkında yaralama ve işyeri ihlali gibi suçlardan sanıkların cezalandırılmasını istedi. Duruşma 23 Şubat 2016 tarihine ertelendi. 

 

Kaynak: Ebru Eyvazoğlu 

1 yorum yapılmış
  • Melungeon14
    4 Şubat 2016 • 16:27
    böyle şeylerde şikayetçi olunmaması halinde bile kanun devreye girmeli.yoksa her zaman yırtarlar..böyle insanlar...içkili etrafa zarar verenlere.çeşitli cezalar gelmeli..içkiliydim.deyip sıyrılıyorlar.bu tür insanlar tarım birgün.birilerine yine zarar verirler..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.