VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İKİ POLİS RÜŞVET İDDİASIYLA YARGILANIYOR

4 Şubat 2016

..........................................

Bolu’da TIR şoföründen rüşvet aldıkları gerekçesiyle yargılanan iki polisin davasına devam edildi. 12 yıl hapis cezası istemiyle tutuksuz yargılanan iki polis suçlamaları kabul etmedi.

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında TEM Otoyolu’nda fazla yük taşıyan TIR’ı durdurduktan sonra trafikten men edilmesi gereken aracın sürücüsünden 150 TL rüşvet aldıkları iddiasıyla tutuksuz yargılanan E.D. ve İ.A. isimli trafik polislerinin davasına Bolu Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam edildi. TIR sürücüsü Kemal Kılıç’dan rüşvet aldıkları iddiasıyla haklarında dava açılan E.G. ve .İ.A isimli polisler suçlamaları kabul etmedi. E.D, “Bana gelen emir üzerine araç çözme işlemlerini yaptık. Daha sonra oradan ayrıldık. Ramazan ayı sebebiyle yoğunluk vardı. Sadece işlemleri hızlandırdık. Olay bundan ibarettir” edi. Hakimin, “Cebine bir şey koyan oldu mu?" sorusu üzerine E.D. “Böyle bir şey yaşanmadı. Kimse benim cebime bir şey koymadı. Kimseden para almadım" dedi. Sanık İ.A. da suçlamaları kabul etmedi.       

Duruşmada çekici sürücüsü Halil M. Tanık olarak dinlendi. Halil M. “Polisler TIR sürücüsü teklif ettiği 100 lirayı kabul etmediler. 50 lira daha isteyerek toplam 150 lira aldılar” dedi. Duruşma delillerin değerlendirilmesi için ileri bir tarihe ertelendi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.