VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BEŞİKTAŞ ARSANIN TAPUSUNU ALDI

3 Şubat 2016

Beşiktaş Spor Kulübü Bolu’nun Gerede ilçesinde yapacağı tesislerin arazinin tapusunu resmen aldı. 33 bin metrekare alanı satın alan Beşiktaş Kulübü tesis inşaatı ise 4 bin 547 metrekarelik alanı kullanacak. Yapılacak tesislerde koşu parkuru, bisiklet yolu gibi sportif faaliyetlerin yürütülebileceği alanlar olacak. Tesislerin yapımına en kısa sürede başlanacak. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar büyük sevinç yaşadı.

20 Ocak 2016 Çarşamba günü tesis yapılacak alanın satış ihalesini alan Beşiktaş Spor Kulübü, Kulübün Hukuk Müşaviri Avukat Kayhan Turan’ı göndererek Gerede Tapu Müdürlüğü’nden arsanın devrini aldı. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar'ın mutluluğu gözlerinde okunuyordu.  BJK artık arazinin tapulu resmi sahibi oldu. Beşiktaş Spor Kulübü İstanbul’da kongre üyelerine projeyle ilgili sunum yapacak.

“HAYALLERİMİZ BÜYÜK”

BJK Hukuk Müşaviri Avukat Kayhan Turan, “Bizi en çok ikna eden ve buraya sevk eden şey Gerede insanının samimiyeti oldu.  Fikret Başkan bu birliktelikten ve samimiyetten çok etkilendi. Gerede gerçekten çok harika bir yer. Projeye en yakın tarihte start vermeyi planlıyoruz. Ülkemiz cennet gibi, yurt dışından artık buraya takımlar gelsin istiyoruz. Gerede projemiz de bu isteğimizin en önemli adımıdır. Sadece Beşiktaş değil dünya çapındaki kulüpleri Gerede’de ağırlama fırsatını bu tesisle bulacağız. Hayallerimiz büyük, Beşiktaş büyük bir marka” dedi.

1 yorum yapılmış
  • Mukatdertursun
    3 Şubat 2016 • 09:48
    Bu geredemizin kalkinmasinin baslangici olur insaallah ben elli iki yasima girdim simdiye kadar böyle bir proje ne oldu nede yasandi insaallah bundan sonra devami gelir geredemize hayirli ugurlu olsun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.