VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER - 3 ŞUBAT 2016

3 Şubat 2016

Bolu'da bugün vefat edenler... Rahmet diliyoruz

1- Ahmet BİLEN, Sabahat TAŞÖREN, Mehmet BİLEN, Mehmet BİLEN ve Nurhayat BİLEN'in babası, Feyzullah TAŞÖREN'in kayınpederi, Gökhan BİLEN, Sercan BİLEN , Mert BİLEN, Mutlu ve Mustafa TAŞÖREN'in dedesi, Mehmet BİLEN'in abisi, Turgut, Metin, Sevim, Kadir, Soner BİLEN'in amcası; Mustafa BİLENHak'kın rahmetine kavuşmuştur.

    Cenazesi bugün Paşaköy Eniştebey Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Paşaköy Mezarlığı'na defnedilecektir.

    2- Seben İlçesi Musasofular Köyü halkından Ayşen SONER'in eşi, İsmail SONER'in babası; Ali SONER Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

    Cenazesi bugün Seben Musasofular Köy Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

    3- Okçular Köyü halkından Merhum Şükrü ÇÖL'ün eşi, Burhan ÇÖL, Fatma ÇİFTÇİ, Emine ALTAN, Şeref ÖZKAN ve Merhum Nİyazi ÇÖL'ün kayınvalidesi, Hüseyin, İlhan, Orhan ÇÖL'ün babaannesi; Ulviye ÇÖL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

    Cenazesi bugün Okçular Köy Camii'nde kılınacak  öğle ve cenaze namazından köy mezarlığına defnedilecektir.

    4- Alaattin ELÜN'ün oğlu, Aysun ve Aykut ELÜN'ün babası, Necmettin ELÜN'ün kardeşi; Mustafa ELÜN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

    Cenazesi 4 Şubat 2016 Perşembe günü (yarın) Mengen Pazarköy Alibey Köy Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

Etiketler: BOLUVEFAT
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.