VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖĞRENCİLERE LAPTOPLARI DAĞITILIYOR

2 Şubat 2016

Bolu Belediyesi tarafından ‘Eğitime %100 Destek Projesi’ kapsamında, üniversite öğrencilerine verilecek laptopların dağıtımı 12 Şubat Cuma günü Karaçayır Nikâh Salonu’nda yapılacak.

Bolu Belediyesi  ‘Eğitime %100 Destek’ projesi kapsamında Bolu’da lise ve dengi okullardan mezun olan ve üniversitede eğitim gören öğrencilere laptoplarının dağıtımı 12 Şubat Cuma günü Saat 13.30’da Karaçayır’da düzenlenecek törenle ile yapılacak.

“GENÇLERİMİZ BİZİM GELECEĞİMİZ”

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitim hayatında daha başarılı olmaları için onlara destek olmaya çalışıyoruz. Günümüz şartlarında bilgisayar hayatın bir vazgeçilmezi. Üniversiteyi kazanan öğrencilerimize Belediye Meclisi’nde aldığımız karar ile katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bu yıl 7.’sini gerçekleştireceğimiz dağıtım töreninde öğrencilerimize laptoplarını teslim edeceğiz. Üniversiteyi kazanan gençlerimizi bir kez daha tebrik ediyor,  eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

2 yorum yapılmış
  • fatihSapmaztrk
    2 Şubat 2016 • 06:11
    Sayın Başkan benim kızımda bolu ing öğretmenliğini kazandı ama gerede anadolu Öğretmen mezunu ve bolu merkezde ikamet ediyor 18 yıldır acaba onunda lap top almaya hakkı varmı
  • Sadecefikir
    2 Şubat 2016 • 12:52
    Abim sence cuma günü dağıtılacaksa bilgisayarlar, başvurusu kim bilir ne zaman bitmiştir? Anlatabildim mi? Sadece fikrimi sundum siz yinede şansınızı deneyin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.