VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FATİH TEKKE'DEN İLK AÇIKLAMALAR

1 Şubat 2016

............................

Boluspor’un yaptığı antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Fatih Tekke, “Öncelikle hayırlı uğurlu olsun Boluspor camiasına. Burayı tercih noktasında en önemli sebep Cüneyt hoca ve yaptığı başarı” şeklinde konuşurken transfer konusunda da önemli açıklamalarda bulundu.

Boluspor’la ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Fatih Tekke, bugün gerçekleşen antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 38 yaşındaki genç teknik adam, “Öncelikle hayırlı uğurlu olsun Boluspor camiasına. Tabi burada öncelikle söylenmesi gereken şey burayı tercih noktasındaki en önemli sebep Cüneyt hoca ve yaptığı başarı. Tabi ki futbolcu arkadaşlarımız. Buraya gelişimizin bir sebebi var. Bu camianın 25 yıla yakın bir üst ligde oynama arzusu var. Bizde bunun için buraya geldik. İnşallah başaracağımızı düşünüyorum. Kolay mı hayır değil. Malumunuz ligin hem puansal hem oyunsal kalitesinde farklı şeyler olabiliyor. Ben bu ekiple güzel şeyler yapacağımızı düşünüyorum. Burada taraftarın şehrin yardımı çok önemli. Bunu da bekliyoruz. İnşallah hayırlı olur. Buraya gelirken hayal ettiğimiz tabloyu inşallah ligin sonunda, çalışacağımız süre zarfında görürüz” dedi. 

“2-3 OYUNCU ARAMIZA KATILABİLİR”

Transfer olacak mı sorusuna Fatih Tekke, “Son günlerde bu iş biraz spontane oldu. Aramıza katılacak oyuncu var. Özellikle bir oyuncu var belki 3’e de çıkabilir bu sayı. Takım içerisinde eksik gördüğümüz yerlere performansı ile kalitesi ile takıma güç katacak, maliyet olarak ta kulübün bütçesine zarar vermeyecek bir çalışma yürütülüyor. Kulübümüz bu konuda çalışmalarını sürdürüyor. Doğru hamleler yapacaktır. Yeni gelecek arkadaşlarımızın katkısı da olacaktır. Ama dediğim gibi burada gelenin gidenin değil de camia olarak, heyecanlı bir noktada başarabilir miyiz, bu ligde bu oyunsal olarak bir şeyleri düzelterek bunları başarabiliriz diye düşünüyorum. Tabi ki düşünmek ve istemek yetmiyor. Başaracağımıza inanıyoruz ama Allah’ta yardım edecek” dedi.

“CÜNEYT KARAKUŞ HOCAMA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Görevden alınan Cüneyt Karakuş ile ilgili konuşan Fatih Tekke, “Cüneyt Karakuş hocamada teşekkür ediyorum. Elinden gelen en iyisini yapmıştır. Futbol bu neticesinde. Olaylar böyle gelişti. İnşallah kendiside bilgileri ile tecrübeleri ile bizlere faydalı olacaktır” şeklinde değerlendirdi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.