VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"SİZE BU REJİMİ YIKTIRMAYACAĞIZ"

1 Şubat 2016

Atatürkçü Düşünce Derneği Bolu Şube Başkanı Elfaz Temiz, “AKP İl Başkanı Nurettin Doğanay şunu çok iyi bilmelidir ki, o iki isim aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi'nin de kurucuları genel başkanlarıdır. Sizin haddinize mi düşmüş bu ülkenin Kurucusuna, Cumhuriyeti ve Demokrasiyi bizlere hediye eden kahramanlara diktatör demek” dedi.

AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ‘Diktatör bozuntusu’ sözleri sonrasında suç duyurusunda bulunmasının ardından Atatürkçü Düşünce Derneği Bolu Şube Başkanı Elfaz Temiz, Doğanay’a söylediği sözlere sert tepki gösterdi. Temiz, “Doğanay konuşmasında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve rahmetli İsmet İnönü’yü kastederek diktatör ifadelerini kullanmıştır. Nurettin Doğanay şunu çok iyi bilmelidir ki o iki isim aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi'nin de kurucuları genel başkanlarıdır. Sizin haddinize mi düşmüş bu ülkenin Kurucusuna, Cumhuriyeti ve Demokrasiyi bizlere hediye eden kahramanlara diktatör demek?” dedi.

“SİZE BU REJİMİ YIKTIRMAYACAĞIZ”

“Her gün bir, iki, üç, beş şehit cenazeleriyle insanlarımızı alışır hale getirdiniz. Bizim, kanlı Ortadoğu'nun karanlık bataklığında ne işimiz vardı? Ülkemizi hükümetleriniz dönemlerinde tüm komşu ülkelerle kanlı bıçaklı ettiniz. Siz önce bunun hesabını halkımıza verin. Bırakın Atatürk'le İnönü'yle uğraşmayı. 0 işler sizin boyunuzu çok aşar. Siz, başkalarına laf yetiştirmeyi bırakın ülkenin bu düştüğü bu kaostan çıkmanın yollarını arayın.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.