VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERCOŞKUN'DAN CHP'YE SERT SÖZLER

1 Şubat 2016

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, “CHP, yaptığı kurultayın sonuç bildirgesinin 3'ncü maddesinde HDP’nin öz yönetim diye bas bas bağırdığı özerklik hikâyesine destek verdi. CHP’nin gerçek yüzü işte bu" dedi.

AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun, Cumartesi günü İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda düzenlenen 5. Dönem 6. İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda CHP’ye sert sözlerle yüklendi. Konuşmasında, CHP 35'nci Olağan Kurultayı'nda yaşananlara göndermelerde bulunan Ercoşkun, CHP Genel Kurulu Sonuç Bildirgesi'nde özerk yapılarak atıfta bulunulduğunu ve CHP'nin HDP'ye bu atıfla destek çıktığını belirtti.

“HDP’NİN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ CHP OLUYOR"

Ali Ercoşkun, “CHP Genel Kurulu'nun sonuç bildirgesinde kabul edilen bir bildiri var. Teşkilatlarımızın, gittikleri her kahvehanede, her işyerinde ve her evde bunu paylaşması lazım. CHP Genel Kurulu'nda kabul edilen sonuç bildirgesinin 3’üncü maddesinde ‘özerk yapılara' atıfta bulunuluyor. Hani şu HDP’nin ‘öz yönetim’ diye bas bas bağırdığı özerklik hikâyesi var ya, CHP işte ona destek veriyor.  Vatanın milleti bölünmez bütünlüğüne karşı bu vatan hainlerinin ortaya koyduğu özerklik o özyönetim safsatalarına destek verildi CHP Genel Kurulu'nda. CHP’nin gerçek yüzü işte bu” diye konuştu.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.