VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CİZRE'DEN ACI HABER!

31 Ocak 2016

Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda iki polis memuru ile bir asker şehit düştü.

İlçede terör örgütü mensuplarınca kazılan çukurların kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması, yollara tuzaklanan el yapımı patlayıcıların etkisiz hale getirilmesi ve bölgenin teröristlerden temizlenmesi amacıyla başlatılan, "Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci Operasyonu" sürüyor.

Cudi Mahallesi Reyhan Sokak'ta teröristlerce düzenlenen saldırıda bir asker ile bir polis memuru ağır yaralandı. Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı polis ve asker, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

CİZRE'DE ŞEHİT SAYISI 3'E ÇIKTI

Cizre İlçesi'nde, PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında akşam saatlerinde çıkan çatışmada 1 polis memuru daha şehit oldu ve böylece şehit sayısı 3'e çıktı. Bugünkü çatışmalarda yaralanan 5 güvenlik görevlisinin de tedavisi sürüyor.

ŞEHİTLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Cizre İlçesi’nde, ’Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci Operasyonu’ kapsamında Cudi Mahallesi’nde PKK’lılar ile güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışmalarda şehit olan güvenlik güçlerinin isimleri belli oldu.

Çatışmada, Balıkesir Sındırgı İlçesi nüfusuna kayıtlı Jandarma Astusubay Kıdemli Çavuş Ahmet Semerci, özel harekat polisi Sivas merkez nüfusuna kayıtlı Ömer Güney ve Gaziantep merkez nüfusuna kayıtlı özel harekat polisi Taner Cinpolat’ın şehit olduğu öğrenildi.

Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Semerci’nin nişanlı olduğu ve evlilik hazırlıkları yaptığı öğrenilirken, şehit özel harekat polisi Ömer Güney’in de 25 yaşında ve bekar olduğu öğrenildi.

SINDIRGI'YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'ya yönelik operasyonlarda şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Semerci'nin Balıkesir'in Sındırgı ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde sokağa çıkma yasağı ile birlikte devam eden operasyonlarda teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Semerci'nin ailesine acı haber ulaştı. Akşam saatlerinde şehidin Sındırgı ilçesine bağlı İbiller Mahallesi'ndeki evine gelen askeri yetkililer, acı haberi anne Gülay ve baba Eyüp Semerci'ye verdi. Evin önünde bir ambulans da hazır bekletilirken, ev Türk bayraklarıyla donatıldı.

ŞEHİT POLİSİN ACI HABERİ SİVAS'TAKİ AİLESİNİ YASA BOĞDU

Cizre'de devam eden operasyonlarda görev yapan ve bugünkü saldırılar sırasında yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit düşen özel harekat polis memuru Ömer Güney'in şehadet haberi Sivas'taki ailesine ulaştı. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, sağlık ekipleri eşliğinde gittikleri Mimar Sinan Mahallesi'nde oturan aileye acı haberi ulaştırdı.

Evin önünde ambulanslar hazır bekletilirken, özel harekat polisleri de aileyi yalnız bırakmadı. Acı haberi uyan ailenin yakınları büyük üzüntü içerisinde ailenin evine akın etti. Şehidin fenalık geçiren yakınlarına sağlık ekipleri müdahale etti. Ailenin oturduğu apartman Türk bayraklarıyla donatıldı.Sami-Sevil Güney çiftinin 2 çocuğundan büyüğü ve bekar olan Ömer Güney'in Aksaray Polis Meslek Yüksekokulu'ndan 2014 yılı Haziran ayında mezun olduğu ve ilk görev yeri olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne atandığı öğrenildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.