VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER - 29 OCAK CUMA

29 Ocak 2016

Bolu'da bugün vefat edenler, rahmet diliyoruz

1- Karacasu Beldesi halkından Hatice Erkoç’un Eşi, Rıdvan Erkoç ve Aynur Özkul’un babaları, Aladağ Orman İşletmesi’nde Şoför Adem Erkoç’un Ağabeyi, İsmet Demirel’in kardeşi, Seben Kozyaka Köyü halkından Karacasu Orüs Fabrikası’ndan Emekli; İrfan ERKOÇ Hak’kın rahmetine kavuşmuştur.

 Cenazesi bugün Karacasu Merkez Camii’nde kılınacak Cuma ve cenaze namazından sonra Karacasu Merkez Mezarlığı’nda defnedilecektir. Namazdan önce Mevlid-i Şerif okutulacaktır.

2- Kıbrıscık İlçesi Çökeler Köyü halkından Emine ISNIK'ın eşi, Ormancı Sabri ISNIK, Fatma SAK, Orhan ISNIK ve Hatun SAK'ın babası; Mehmet ISNIK Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.  Cenazesi bugün Kıbrıscık Çökeler Köy Camii'nde kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir. Saat 13:00'de Aktaş Cami önünden araç kaldırılacaktır.

3- Merhum Mehmet HANCIOĞLU'nun eşi, Şükrü, Lütfi HANCIOĞLU ve Dilek İNCEOĞLU'nun annesi, Hikmet ve İsmet BANDAKÇIOĞLU'nun ablası, Murat İNCEOĞLU, Ayşe HANCIOĞLU ve Bahçelievler Mahalle Muhtarı Selma HANCIOĞLU'nun kayınvalidesi, Melike, Gökhan ve Merve HANCIOĞLU'nun babaannesi,Yener BANDAKÇIOĞLU, Sabahattin  ve Alaattin ERATALAR'ın kuzeni; Nimet HANCIOĞLU Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi bugün Siteler Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığı'na defnedilecektir.

4- Yayladınlar Köyü halkından Muhtar Osman POYRAZ'ın annesi, Sıddıka POYRAZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Yayladınlar Köy Camii'nde kılınacak cuma ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.