VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAVAŞMAK İÇİN BAYIRBUCAK'A GİTTİLER

28 Ocak 2016

Düzceli bir grup vatandaş, Bayırbucak’taki Türkmenlere yardım etmek için Türkmen Dağı’na gitti. Bölgedeki son durumu anlatan Düzceliler sosyal medya üzerinden video da paylaştı.

Esad saldırısı altındaki bölgede Türkmenlerin yanında yer alan Düzceliler’in videosu kısa sürede birçok kişide ilgi uyandırdı. Düzcelilerin Türkmen Dağı’nda telefon kamerasıyla çekilen videosu sosyal medyada paylaşıldı. Türkmenlerin korumak için sıcak bölgeye giden Düzceliler görüntülerde ellerindeki silahlarla bölgenin son durumu ve Türkiye’nin Türkmenlere destek amacıyla yaptığı yardımlara dair açıklamalarda bulunuyor.

 “Allah yolunda cihada çıktık!”

Videonun başlangıcında konuşan Türkmen vatandaş, Türklerin bölgeye gelerek kendileriyle omuz omuza verdiği mücadeleden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Düzceliler adına konuşan kişi de “Biz Düzce’den gelen Mücahit kardeşleriniziz. Malımızla mülkümüzle Allah yolunda cihada çıktık. Türkmen Dağı’nın düştüğünü ne biz ne de bir Türk hazmedebilir. Hepimiz Osmanlı torunu, hepimiz Türk’üz. İslamin keskin kılıcı Türk’lerdir. Türk’ler olduğu sürece İslamiyet var olacaktır” ifadelerini kullandı. Yardımların Türkmen Dağı’na ulaşmadığını iddia eden Düzceliler, çatışma için silah talep etti. Düzceliler son olarak mücadelelerini devam ettireceklerini belirtti.

Kaynak: Bolu Takip Gazetesi

1 yorum yapılmış
  • kenankarardi
    28 Ocak 2016 • 14:32
    Helal size aldiginiz her nefes
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.