VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YAKINDA TEMELİ ATILIYOR!

27 Ocak 2016

Karacasu’da Hamam Çayırı olarak bilinen araziyi ihale ile alan Altındağ Otelcilik bu yıl içeresinde Türkiye’nin en lüks SPA otellerinden biri olacak projenin yapımına başlıyor. Otelin temeli yakın zamanda atılacak.

 

Karacasu’da bulunan Hamam Çayırını ihale ile alan Abant Büyük Otel’in de sahibi olan Altındağ Otelcilik yapacağı lüks SPA oteli için kazma vurmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde bakanlık tarafından onaylanan proje hayata geçtiğinde Bolu dev bir turizm yatırımına sahip olmuş olacak. İlimizdeki turizm çıtasını bir anda en yüksek seviyeye çıkarak projenin temel atılma sürecinde geri sayım başladı. Bolu ve bölge için büyük bir istihdam sağlayacak projenin temeli Mart yada Nisan ayında atılacak. Dev proje tamamlandığında Türkiye’nin en önemli SPA oteli olacak.

 

OTELDE NELER VAR

 

275 oda VE 550 yataklı otelin yanında 60 adet villa, 2 futbol sahası, çok amaçlı kapalı spor salonu, karma spa,  erkek ve bayanlar için ayrı spa, açık yüzme havuzu, bu havuza kışın bile girilebilecek, Aqua  park gibi onlarca sosyal yaşam alanı müşterilere sunulacak. Altındağ Otelciliğe bağlı Büyük Abant Oteli Genel Müdürü Mehmet Temel, “Türkiye’nin en büyük SPA otelini Bolu’ya yapacağız. Bu alanda otelimiz Türkiye’nin en iyi otellerinden biri olacak. Mart yada Nisan gibi ilk kazmayı vurmayı planlıyoruz. Şimdiden Bolu’ya hayırlı olsun” dedi.

  • YAKINDA TEMELİ ATILIYOR!
1 yorum yapılmış
  • KemalZTRK
    28 Ocak 2016 • 07:29
    Uzun zamandır beklenen bi projeydi. İnşallah turizme gönül veren presentable turizmcilerin en üst seviyede hizmet vererek çalışacağı bi tesis olur. Şimdiden tüm Bolu ya hayırlı uğurlu olsun.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.