VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞANAY'DAN KILIÇDAROĞLU'NA SUÇ DUYURUSU

27 Ocak 2016

Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sarfettiği “Diktatör bozuntusu’ ifadeleri hakkında suç duyurusunda bulundu. Doğanay, “Cumhurbaşkanımızın seçilmiş olduğu seçimlerde Nurettin Doğanay olarak, oy vermiş bir Türkiye vatandaşı olarak rahatsız olduğumu belirmek üzere bu gün burada suç duyurusunda bulundum. Siyaset ahlaklı insanların işidir” dedi.

 Partililerle birlikte Bolu Adliyesine gelen AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, başsavcılığa giderek CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında söylediği, “Diktatör bozuntusu” sözleri için suç duyurusunda bulundu.

Gazetecilerin alınmadığ adliye binasında çıkışta soruları yanıtlayan AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, “Bu gün Bolu Adliyesine bir suç duyurusunda bulunmak üzere Nurettin Doğanay olarak gelmiş bulunmaktayım. Sebebi de şudur; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Sayın Cumhurbaşkanımıza basın yolu ile yapmış olduğu hakaretlerden dolayı suç duyurusunda bulunmak üzere bu gün buradayım. Halkın %52’sinin oy verdiği Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk defa halkın iradesi ile seçilen Cumhurbaşkanımıza CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun yapmış olduğu hakaretler neticesinde, Cumhurbaşkanımızın seçilmiş olduğu seçimlerde Nurettin Doğanay olarak, oy vermiş bir Türkiye vatandaşı olarak rahatsız olduğumu belirmek üzere bu gün burada suç duyurusunda bulundum. Siyaset ahlaklı insanların işidir” ifadelerini kullandı.

  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.