VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ŞEHİT SAYISI 4'E YÜKSELDİ

27 Ocak 2016

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmalarda bir yüzbaşı, bir astsubay ve bir uzman çavuş ile bir komiser şehit oldu.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bugün PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, bir yüzbaşı, bir astsubay üstçavuş ve bir uzman çavuş hayatını kaybetti. Akşam saatlerinde ise keskin nişancı tüfeği Kanas ile vurulan ve ağır yaralanan bir komiserin, tedavi altında bulunduğu Diyarbakır Asker Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit olduğu haberi geldi. Saldırılarda yaralanan üç asker ile bir polisin tedavileri ise sürüyor.

GENELKURMAY'DAN YAPILAN AÇIKLAMA  

Genelkurmay Başkanlığı'ndan konuyla ilgili yapılan yazılı açıklama şöyle:

"27 Ocak 2016 tarihinde Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu dördü ağır olmak üzere altı kahraman silah arkadaşımız yaralanmış, durumu ağır olan silah arkadaşlarımızdan üçü kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuşlardır."

20 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Genelkurmay Başkanlığı ayrıca, Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde devam eden operasyonda 11, Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde ise 9 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Açıklamada Cizre ve Sur’daki operasyonlarda etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısının 599 olduğu kaydedildi.

2 yorum yapılmış
  • Meton
    27 Ocak 2016 • 03:31
    Allah belasını versin bu pkk nın
  • DURMU
    27 Ocak 2016 • 06:00
    ÜÇ asker şehit olurken devlet nerede pkk elini kolunu sallayarak gittimi
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.