VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ZİRVEYE RAMAK KALDI!

26 Ocak 2016

TÜİK, sağlık alanındaki yeni verileri açıkladı. Bolu zirvenin sahibi olmaya çok yaklaştı.

 

Bolu, TÜİK tarafından ülke genelinde yapılan araştırmada sağlık altyapısı ve imkanlarının yeterliliği, sağlık hizmetlerinden memnuniyet açısından, yaşam kalitesi ile doğrudan ilgili olan sağlık boyutu endeksinde, Türkiye’nin ikinci ili olma başarısı gösterdi.


TÜİK, Türkiye genelinde düzenlediği araştırmada, bireylerin genel sağlık durumu, sağlık altyapısı ve imkanlarının yeterliliği, sağlık hizmetlerinden memnuniyet açısından, yaşam kalitesi ile doğrudan ilgili olan sağlık boyutu endeksinde ilk sıralarda yer alma başarısı gösterdi. Isparta’nın birinci olduğu açıklanan sıralamada, Bolu 81 il içerisinde ikinciliği elde etti. Bolu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Metin Tahaoğlu, Bolu’nun sağlık hizmetlerinde elde ettiği üstün başarıya dikkat çekerek, "Sağlıkta marka ve model olma hedefiyle çalışmalarımızı başarıyla sürdürüyoruz" dedi.


Tahaoğlu, başarının mimarları yönetim ekibindeki isimlere, Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi ve İdari Hizmetler Başkanı Uz. Dr. Abdullah Danışman, Mali Hizmetler Başkanı Ali Rıza Zor, hastane başhekimi ve yöneticileri ile fedakarca çalışmalara imza atan sağlık personellerine teşekkür etti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.