VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İZMİR'DEN ALTIN ÇIKARDIK!

25 Ocak 2016

Ligin 19'ncu haftasının kapanış maçında Altınordu'ya konuk olan Boluspor, bitime 5 dakika kala golcüsü Anco Jansen ve 90'da Tevfik'in golleriyle 3 puanı kaptı. Zirveden kopmak istemeyen Boluspor, büyük avantaj elde etti.

HABER: MURAT ÇELİK 

 

İnişli çıkışlı grafiğiyle bir türlü isteneni veremeyen Boluspor, haftanın kapanış maçında deplasmanda Altınordu'ya konuk oldu. Mutlak 3 puan hedeflediği haftada sahaya temkinli çıkan kırmızı beyazlı takım, ilk 45 dakikalık bölümde etkisiz kaldı. Rakip kaleye bir şut dahi gönderemeyen Boluspor, karşılaşmanın ilk yarısından istediği sonucu alarak soyunma odasına umutlu gitti. 

 

GOLCÜLER SAHNE ALDI

 

İkinci yarı başladığında yine ev sahibi ataklarıyla kalemizde tehlikeli oldu. 70'nci dakikadan sonra biraz kıpırdanan Boluspor, 85'te Anco Jansen'in kafa golüyle öne geçti. 90 dakika sonunda 4 dakikalık uzatma gösterildi. Uzatmanın ilk dakikasında sahneye bu kez Tevfik çıktı. Sağ çaprazdan sert vuruşunda top ikinci kez filelerle buluştu. Boluspor, bu galibiyetle zirve yarışında büyük avantaj elde ederken, alt sırayla da puan farkını açtı. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.