VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERCOŞKUN ÖZCAN'I FENA KISTIRDI

24 Ocak 2016

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın yayla evlerinin sorunlarının çözülmesi için soru önergesi vermesini sert sözlerle eleştirerek, “AK Parti Hükümeti olarak yayla evleri sorununu çözmek üzere çıkardığımız kanunu, başörtüsü meselesinde olduğu gibi, CHP Anayasa Mahkemesi'ne taşıyarak iptal ettirdi. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın da bu iptal girişiminde payı var. Bolu halkının zekasıyla dalgamı geçiyor?” dedi.

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, yayla evleri meselesiyle ilgilendiğini iddia ederek TBMM’de soru önergesi sunduğunu açıklayan CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ı sert sözlerle eleştirdi. Ercoşkun, soru önergesi sunmanın herhangi bir sorunun giderilmesi noktasında yaptırıcılığının bulunmadığını belirtti ve CHP Milletvekilinin bu yöntemle kamuoyunda reklamını yapmaya yönelik algı operasyonları yürüttüğünü savundu.

“SORU ÖNERGESİNİ BİR ŞEY YAPMIŞ GİBİ KAMUOYUNA LANSE EDİYOR”

Ali Ercoşkun, “Bir muhalefet partisi milletvekilinin vermiş olduğu soru önergesi neticesinde bir yasa çıktığı Meclis tarihinde hiç görülmemiştir. 4 yıl boyunca bizim CHP’li milletvekili arkadaşımız Bolu’daki vatandaşlarımızı bu manada kandırmıştır diyebilirim. Şu kadar soru önergesi verdim diyor. Peki, netice ne oldu? Buna yanıt veremeyince de, ‘Biz iktidar da olsaydık, yapardık’ diyor. İlk 4 sene bu tiyatroyu gördük. Şimdi ikinci bir dört sene aynı tiyatroyu oynamak bu milletin aklıyla dalga geçmek demektir. Bolu seçmeninin zekasıyla alay etmek demektir. Soru önergesini bir şey yapmış gibi kamuoyuna lanse etmek doğru bir şey değildir. En basitinden yayla evleriyle alakalı geçtiğimiz günlerde basına yansıyan bir durum söz konusu” dedi.

“HER KONUDA SAMİMİYETSİZLER”

Ali Ercoşkun, açıklamasına şöyle devam etti;

“Geçtiğimiz dönemde yayla evleri meselesini kökten çözecek bir kanun çıkardık. Hatta ardından yayla evleri çok cüzi kira bedelleriyle vatandaşa kiralandı. Ruhsat ve yıkım sorunu ortadan kalktı. Mera vasfındaki ya da hazineye ait arazilerle alakalı bakanlıklar nezdinde yönetmelikler çıkarmaya çalışırken, CHP zihniyeti tıpkı 'başörtüsüne karşı değiliz deyip' yasağın sürmesi için Anayasa Mahkemesi’ne başvurduğu gibi, yayla evleriyle alakalı kanunu Anayasa Mahkemesi'ne taşıyarak kanunu iptal ettirdi. Bu işlemde CHP Bolu Milletvekilinin payı var mı? Evet var. Aynı CHP Milletvekili yayla evleri meselesini çözmek için soru önergesi verdiğini söylerse, kusura bakmasına ama bu milleti aptal yerine koymuş olur. Hem iptal ettireceksin, hem de soru önergesi vereceksin. CHP’ye de çağrımız; Köstek olmasınlar, destek olsunlar! Soru önergelerinden bir şey çıkmayacağı artık ortada. Bu atraksiyonlarla milletimizin vaktini almasınlar.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.