VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

OTOMOBİLİNİ BULAMAYINCA ŞOKA GİRDİ

24 Ocak 2016

Bolu’da geçtiğimiz Pazar günü evinin önüne park ettiği otomobilini sabah bulamayan Şemsettin Gücüyener isimli vatandaş büyük şok yaşarken, polis ekipleri otomobili ve hırsızı arıyor. Yetkililer sürücüleri araçlarına alarm mutlaka sistemi taktırmaları konusunda uyarıyor.

Edinilen bilgiye göre, Çıkınlar Mahallesi 500 Evler Sitesi’nde yaşayan Şemsettin Gücüyener, 14 EF 350 plakalı otomobilini sitenin önüne park ettikten sonra evine gitti. Sabah otomobilini park ettiği yerde bulamayan Şemsettin Gücüyener, büyük şok yaşarken, olayı polis ekiplerine haber verdi.  Bir haftadan bu yana polis ekipleri otomobili ve hırsızı ararken, aracın sahibi çaresizlik içinde bekliyor.

Son zamanlarda yaşanan otomobil hırsızlığı olaylarında Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı ekipler kısa sürede hırsızları ele geçirdiler. Polis ekipleri çalınan aracın kısa sürede yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.  

Kaynak: Bolu Takip Gazetesi 

1 yorum yapılmış
  • Kbra
    25 Ocak 2016 • 14:26
    Bizim de o sitede arabamız çalındı bence bir önlem alınmalı bu işe :( geçmiş olsun bizim ki bulundu inşallah abinin ki de bulunur :(
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.