VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER - 24 OCAK PAZAR

24 Ocak 2016

Bolu'da bugün vefat edenler... Rahmet diliyoruz

1- Tekke Bozarmut Köyü halkından, merhum İhsan TAŞDEMİR'in eşi, Türkan, Emine GÜREL, Müzeyyen GÜLEN, Hatice AKDOĞAN, Fatma DEMİRŞEN ve Sami TAŞDEMİR'in anneleri; Ayşe TAŞDEMİR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün sağlık mahallesi hacı Mahmut Ericek camiinde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası çıkınlar mezarlığına defnedilecektir.

 2- Merkeşler Köyü halkından, merhum Nazile ALTUNYALDIZ'ın eşi, Azmi, Ali Hizami ALTUNYALDIZ ve Güler ÖZKAPI'nın babaları; Mustafa ALTUNYALDIZ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

         Cenazesi bugün Merkeşler Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

 3- Saraycık Köyü halkından, Kamile TAŞ'ın eşi, Muhittin, Durmuş TAŞ'ın abisi, Sedat, Mustafa TAŞ, Nebahat ÇİLESİZ, Melahat TATLIOĞLU'nun babası; Abdullah TAŞ Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Saraycık Köyü Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazı sonrası köy mezarlığına defnedilecektir.

4- Kılıçarslan Mahallesi halkından, Demirci Sarı Nazmi DEĞER'in eşi, Mehmet, Mustafa ve Seval DEĞER'in anneleri, Fatma ve Hayriye DEĞER'in kayınvalidesi, Alper, Kağan, Derya ve Melike DEĞER'in babaanneleri; Hikmet DEĞER Hak'kın rahmetine kavuştu. Cenazesi bugün Kılıçarslan Mahallesi Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Kılıçarslan Mahallesi Mezarlığı'na defnedilecektir.

  5- Mengen Gökçesu Beldesi Kayışlar Köyü halkından merhum Bedri SÖNMEZ’in eşi AİBÜ Mengen Kampüsü personeli Adnan SÖNMEZ’in yengesi; Sabiha SÖNMEZHak'kın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Kayışlar Köyü'nde kılınacak öğle ve cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.