VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

6 BİN İMZA TOPLADILAR

22 Ocak 2016

CHP Bolu İl Gençlik Kolları ve Kadın Kolları, Bolu Belediye Meclisi tarafından suya yapılan yüzde 39.5’luk zammın geri alınması için imza kampanyası başlatıldı. Yaklaşık 6 bin imzanın toplandığı standa gelen CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan da imza atarak kampanyaya katıldı.

İzzet Baysal Caddesi üzerinde yapılan kampanya hakkında bilgiler veren CHP Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Mert Karagöz, “Bizler bugün yine bütün eleştirilere rağmen, bütün çamur atmalara rağmen buraya Bolu’yu ne kadar sevdiğimizi, Bolu Halkını ne kadar düşündüğümüzü belirtme amaçlı burada Bolu Belediyesinin sulara uyguladığı yüzde 39.5’luk zammın geri alınması için bir imza kampanyası düzenledik. Burada sağ olsunlar partili büyüklerimiz ve Bolulu hemşerilerimiz bizlere büyük bir teveccüh gösterdi ve bizlere büyük destek verdiler. Sabah saat 9.30’da başladığımız imza kampanyamıza yaklaşık 6 bin imza topladık” dedi.

“MECLİSTE GİRİŞİMDE BULUNACAĞIZ”

CHP Milletvekili Tanju Özcan ise, zammın işçi ve memur maaşına yapılan zam oranında olması gerektiğini savundu. CHP’li belediye meclis üyeleri ile konuyu görüşeceğini söyleyen Özcan, “Önümüzdeki hafta zannediyorum belediye meclisi toplanacak. Orada da bu konuda girişimde bulunun diyeceğiz. Bunu özellikle rica edeceğim. Bu atılan kazık tüm vatandaşlara atılan bir kazıktır.” diye konuştu.

 

2 yorum yapılmış
  • Ozgul
    23 Ocak 2016 • 08:11
    Yapilan zamla karnimizi bile doyuramiyoruz. Asgari uxrete zam yaptik diye benzin ekmek dogal gaz elektrik yol hepsine zam yaparsaniz yapilan zammin bize zarari olaxak bunu da dikkate alin
  • bolulular
    22 Ocak 2016 • 19:17
    sayın başkanımız yapacağı ve yaptığı icraatları bolu halkına göğsünü gere ger her zaman reklam etmiş ama bu su zammını sessiz sedasız saman altından yapmış. tabi parayı vatandaş götürüyor belediye garip verelim,verelimde rahat ettirelim. yazık diyorum.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.