VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

CİZRE'DEN ACI HABER!

22 Ocak 2016

Cizre'de düzenlenen operasyon sonrası acı haber geldi...

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde güvenlik güçleri, hendekleri kapatmak, barikatları kaldırmak ve PKK'lıları etkisiz hale getirmek için Suri Mahallesi'nde devam eden operasyonda çıkan çatışmada 1 özel harekât polisi şehit oldu. İlçede, güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında yer yer şiddetli çatışmalar yaşanıyor.

ACI HABER KOCAELİ'NDEKİ EVİNE ULAŞTI

Şırnak’ın Cizre ilçesinde sabah saatlerinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmalar şehit olan Özel Harekat Polisi Bayram Özdere’nin (44) Gölcük’teki evine acı haber ulaştı. Gölcük Donanma Mahallesi 7. Sokak’taki baba evine ulaşan acı haber sonrasında Kocaeli’deki protokol üyeleri şehidin baba evine gelerek şehidin babası Hasan Özdere ve annesi Emine Özdere’ye destek oldular.

Gölcük nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen şehit Özdere’nin Ordu İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olduğu geçici görevlendirme ile Cizre’ye gönderildiği öğrenildi. PKK’lı teröristlerce şehit edilen Özel Harekat Polisi Bayram Özdere’nin 21 yıllık polis memuru olduğu evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.