VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER - 22 OCAK 2016

22 Ocak 2016

Bolu'da bugün 6 kişi hayatını kaybetti. Allah'ta rahmet diliyoruz.

 

1- Öğretmen Kemal ERİŞ'in kızı, İclal KURTOĞLU'nun kız kardeşi, Zafer KURTOĞLU ve Şule BOZAT'ın teyzesi, Necdet ERİŞ, Fikriye GÜNGÖR, Mehmet ERİŞ ve İsmail ERİŞ'in kuzeni; Nihal ERİŞ hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Camlı Camide kılınacak ikindi ve cenaze namazından sonra Alpağutbey Mezarlığına defnedilecektir.

 

2- Çaygökpınar Köyü halkından Şerife TAŞDEMİR'in eşi, Cemalettin TAŞDEMİR, Emine TÜRK, İlhan TAŞDEMİR, Hatice ER, Hacer ÖZKAYA ve Fatma ERSAN'ın babası; Emrullah TAŞDEMİR hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Çaygökpınar Köy Camide kılınacak cuma ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

 

3- Sandallar Mahallesi halkından Ayşe TÜRK'ün eşi, Hatice, Nilgün ve Songül'ün babası; Saffet TÜRK hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sandallar Camide kılınacak cuma ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir. 

 

4- Pelitçik Köyü Türkmenler Mahallesi  halkından Fatma DURHAN'ın eşi, Ali DURHAN, Nuray KARATAŞ, Hayati DURHAN  ve Mustafa DURHAN'ın babası; Durmuş DURHAN hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Pelitçik Köyü Türkmenler Mahalle Camide kılınacak cuma ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.  

 

5- Seben Çeltikdere Köyü halkından Merhum Yaşar  ve Gülüzar SINMAZ'ın oğlu, Güllü SINMAZ'ın eşi, Gülüzar ÖZAY, Dilek MAZAK ve Gökhan SINMAZ'ın babası, Mahmut MAZAK ve Aydın ÖZAY'ın kayınpederi, Ali SINMAZ'ın abisi; Naim SINMAZ hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Sağlık Mahallesi Küplüce Camide kılınacak cuma ve cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığına defnedilecektir.

 

6- Alpağut Mahallesi halkından Köy Enstitü Öğretmeni Merhume Feride Sabahat BAYKAL'ın eşi, Atilla BAYKAL ve Adnan Olcay  BAYKAL'ın babası; Salih BAYKAL hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi bugün Alpağut Mahalle Camide kılınacak cuma ve cenaze namazından sonra Alpağut Mezarlığına defnedilecektir.

Etiketler: bolucenazecami
2 yorum yapılmış
  • RahmiETN
    22 Ocak 2016 • 01:56
    Vefat edenlere Allahdan rahmet diler.Ailelerine de başsağlığı dilerim.
  • Bakigunduz14hotmailcom
    22 Ocak 2016 • 01:22
    ALLAH mekanları nı cennet eylesin...AMİN...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.