VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİZE YİNE LİG KALDI!

21 Ocak 2016

Boluspor kendi sahasında Eskişehirspor'a 2-0 yenilerek kupaya veda etti ancak en çok da ortaya konan futbol konuşuldu. Takımın oyunu kimseyi memnun etmedi.

 

Deplasmanda 2-0 kaybettiği Eskişehirspor'a kendi sahasında da aynı skorla yenilen kırmızı beyazlı takım, Ziraat Türkiye Kupası'nda bir üst tura çıkma şansını yitirdi. Maçın golleri 49'ncu dakikada Meye ve 90+4'te Kaan'dan geldi. Karşılaşmada kupadan elenmekten çok ortaya konan futbol dikkat çekti. Teknik Direktör Cüneyt Karakuş'un galibiyet umuduyla sahaya çıkardığı kadro, son zamanların en kötü futbolunu oynadı. Karşılaşma boyunca sadece Jansen'le etkili iki atak gerçekleştiren Boluspor, 90 dakika boyunca vasat bir görüntü çizdi. Sahada neredeyse iyi denecek oyuncu yoktu. 

1 yorum yapılmış
  • FATH
    21 Ocak 2016 • 15:19
    cuneyt hoca senınde suyun ısınıyor.ne pozısyonundan bahsedıyon bır tane pozısıyonumuz yok doldur bosat harıcınde takım bır gram top oynamıyor.2 haftadır duran top dısında ne pozısoynumuz var ne de golumuz!!!!jansenı bu kadar pohpohldınız adam her ayagına gelduıgınde ya calım atıyor yada sut cekıyor,adam da hıc pas dusuncesı yok hep kendıne oynuyor.bu takımın sag bekı cumalıdır ne fatıh nede kaptana benzeyen adem alkasıdır.bence 2 hafta sonra sende ıstıfa e
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.