VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

'EN YAKINIMDAKİLER KOMPLONUN İÇİNDE'

20 Ocak 2016

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, basın toplantısında ulusal ve yerel basında ses getiren, “Hangi hakim ve savcıya güveneceğim konusunda endişeliyim” ifadelerinin yer aldığı açıklamasının satır aralarında çok tartışılacak sözlere imza attı. Kendisi hakkında komplolar hazırlandığını, işin içinde en yakınındakilerin de olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, “En yakınımdakiler. Onlar komplonun içerisinde, yapacak bir şeyim var mı?” dedi.

2014 yılında yapılan yerel seçimler öncesinde hakkında komplo dosyaları hazırlandığı ortaya çıkan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz,  çarpıcı sözlere imza attı. Kendisi hakkında komplolar hazırlandığını, işin içinde en yakınındakilerin de olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, “En yakınımdakiler. Onlar komplonun içerisinde, yapacak bir şeyim var mı? Bütün komplolar için böyle. Bütün bunlara rağmen eğer yamuk işiniz yoksa ne olacak? Benim hiç anahtarım yok, gizli bir şeyim hiç olmadı. Telefonda benimle herkes görüşebilir, herkes beni dinleyebilir. Sırf belediye başkanı olduğunuz için yerli yersiz ithamlarla karşı karşıyasınız. Böyle bir ülke, böyle bir demokrasi, böyle bir insanlık ve böyle bir yapının çok sağlıklı olmadığı kanaatini taşıyorum” diye konuştu. 

1 yorum yapılmış
  • MustafaDEER
    20 Ocak 2016 • 08:47
    Sayın Başkan, meyveli ağaç taşlanır. Dik duruşun sayesinde Bolu, kasabadan modern şehir görünümüne kavuştu. Bir hatanız bar hatta iki, düzgün adam secemoyorsunuz, birde ucuz adamların lafina hemen inanıyorsunuz. Ben sizi bu şekilde tanıdım,çalışkan, girisken ve korkusuz dik adam. O kadar......
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.