VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KATİL ZANLISINA MÜEBBET İSTENDİ

20 Ocak 2016

Bolu’da boşandığı eski eşinin sevgilisi Vehbi Alkan’ı bıçaklayarak öldüren Dursun ...

Bolu’da boşandığı eski eşinin sevgilisi Vehbi Alkan’ı bıçaklayarak öldüren Dursun Alp ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlanırken, katil zanlısı ilk duruşmada, “Vehbi Alkan çocuklarımın kendisinden olduğunu söyleyince kendim kaybettim. O an kendimi kaybettim ve şahsı bıçakladım” dedi.

13 Ekim 2015 tarihinde aşçı olarak çalıştığı Muğla’nın Bodrum ilçesinden 2 çocuğunu görmek için Bolu’ya gelen Dursun Alp boşandığı eşinin evine gitti. İddiaya göre, evde eski eşini ve 46 yaşındaki Vehbi  Alkan’ı uygunsuz şekilde gören 44 yaşındaki Dursun Alp, eski eşiyle ve Vehbi Alkan’la tartışmaya başladı. Tartışmanı büyümesiyle Dursun Alp, Vehbi Alkan’ı cebinden çıkarttığı bıçakla öldürdü.

‘BU ÇOCUKLAR BENDEN’ DEDİ

Olaydan sonra tutuklanan Dursun Alp’in ilk duruşması Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'nde başladı. Kasten adam öldürmek suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan Alp, “Olay anında ölen şahısla tartışmaya başladık. Bana küfür edip, ‘Bu çocuklar benden senin çocuğun olmaz’ deyince bir anda gözüm döndü. Maktulün bana saldırması sonrasında yanıma bilemek için aldığım bıçakla şahsı bıçakladım” dedi.

‘BİRBİRİMİZİ SEVİYORDUK’

Dursun Ay’In eski eşi  Ulviye Y. ise, “Eski eşim Dursun Alp bir anda içeriye girince ne olduğunu anlayamadım. Korkarak çocukları alarak dışarıya çıkarttım. Ölen Vehbi Alkan ile birbirimizi seviyorduk. Aramızda duygusal bir bağ vardı” ifadelerini kullandı.

Mahkeme heyeti, duruşmayı eksik evrakların tamamlanması için ileri bir tarihe erteledi. 

1 yorum yapılmış
  • erife
    21 Ocak 2016 • 03:22
    Bence kadının ömür boyu habis yatması gerekiyor ramazan abi kendi halinde birisiydi bu kadın çileden çıkartı adamî
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.