VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İL GENEL MECLİSİ'NDE ŞOK İSTİFA!

18 Ocak 2016

Ak Parti Bolu İl Genel Meclisi'nde şok bir istifa yaşandı. İddialara göre, İl Başkanı Nurettin Doğanay, o ismin istifasını istedi.

 

Cemaate yakınlığıyla bilinen Avukat Erol Altıntaş'ın ortağı, aynı azamanda Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi olan Av. Sezai Çavdar'ın, Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay tarafından istifasının istendiği bilgileri kamuoyuna bomba gibi düştü. Kulislerden sızan bilgilere göre, Doğanay'ın, "Ya Ak Parti'deki görevin ya da hukuk büron" restini gören Çavdar, istifa ederek İl Genel Meclisi üyeliğinden ayrıldı. 

 

AÇIKLAMA GELDİ

 

İl Genel Meclisi ise yazılı bir açıklama yaparak konuyu kamuoyuna duyurdu. Açıklamada, "2014 yılı Mart Ayında gerçekleşen Yerel Seçimler sonuçlarının ardından AK Parti’den Bolu Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyesi olarak seçilen Avukat Sezai Çavdar, işlerinin yoğunluğu ve sağlık sorunları nedeniyle meclis üyeliği ile bağlı bulunduğu İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyeliğinden istifa etti. Sezai Çavdar’ın yerine 2009-2014 yılları arasında İl Genel Meclis Üyeliği yapan, 2014 yılı yerel seçimlerinde de AK Parti 5’inci sıra Bolu Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyesi Adayı olan Taner Laçin getirildi. Taner Laçin, 01 Şubat 2015 Pazartesi günü başlayacak İl Genel Meclisi Şubat Ayı toplantıları ile yeni mesaisine başlamış olacak." ifadeleri kullanıldı.

 

Kaynak: Ertuğrul Turan (Detay Gazetesi)

2 yorum yapılmış
  • ayhan
    18 Ocak 2016 • 09:58
    Eee eden bulurmuş sayın Çavdar....
  • kemal
    19 Ocak 2016 • 00:07
    ben bu gazetecileri hiç ak parti il başkanları lehine haber yaparken görmedim nedir bu il başkanı sevgisi istifayı hemen paralele bağlamak terbiyesizlik paralelci olsaydı şimdi çoktan gitmişti.sağcı solcusuda da gazeteciler nedir bu il başkanı sevgisi ömer sayından yüksel coşkunyüreke kadar çok kişi il başkanı oldu hiç böyle sevgi haberleri atmıyordunuz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.