VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GOL VE TARAFTARI KONUŞTU!

17 Ocak 2016

Teknik Direktör Cüneyt Karakuş, Erciyesspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede golün geç geldiğine dikkat çekti. Karakuş, taraftarlar için de konuştu.

Boluspor Teknik Direktörü Cüneyt Karakuş, iki puan yitirdiğimiz karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Golün geç gelmesinden şikayet eden Karakuş, "Sezonun ikinci yarısına üç puan ile başlamak, takımın ve seyircinin motivasyonu açısından önemliydi. Biz bunu canı gönülden istiyorduk. Sahada kazanma isteğimizde vardı ama gol çok geç geldi. Golü erken bulsak farklı olabilirdi. Güzel mücadele oldu. İlk yarı biraz daha ortada bir oyun geçti. İkinci yarı özellikle golden sonra risk alarak pozisyonlar bulduk. Golü 60 yada 70'nci dakikalarda bulmuş olsaydık sonuç daha farklı olurdu" dedi.

 

DESTEK VARDI 

 

Taraftarların takıma verdiği desteğe dikkat çeken Cüneyt Karkuş, "Tabi burada sevindirici bir durum var. Taraftarlardan inanılmaz bir destek vardı. Oyuncularımızın da buna bir cevabı vardı tempo olarak. Taraftarlar bu şekilde bir motivasyon sağlarsa ben içerideki maçlarda çok daha iyi mücadele ve sonuçlar göreceğimizi düşünüyorum. Üç puan ile başlayamadık. Ama sonuçta kaybetmedik de. İnşallah bundan sonraki karşılaşmalarda bugünkü mücadeleyi ortaya koyarsak istediğimiz sonuçları alacağımızı düşünüyorum" diye konuştu. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.