VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HOLLANDALI OYUNCUNUN TERÖR BAHANESİ

17 Ocak 2016

Boluspor’un uzun bir süre peşinden koştuğu Hollandalı golcü Stefan Nijland, Sultanahmet meydanında 11 turistin ölümüyle sonuçlanan saldırı sonrasında Türkiye’ye gelmekten vazgeçtiği ortaya çıktı.

Haber: Oğuz AKYÜZ

Devre arası transfer sezonunda ismi Boluspor ile anılan uçak biletine kadar alınan Hollandalı Stefan Nijland’ın transferden neden vazgeçtiği merak konusu olmuştu. Hollanda’da yayın yapan ED adlı bir haber sitesinde oyuncunun İstanbul Sultanahmet meydanında düzenlenen terör saldırısı sonrası Türkiye’ye gelmekten vazgeçtiğini iddia etti.

İŞTE DETAYLAR

ED isimli sitede yer alan haberde, Anco Jansen ile görüşen Stefan Nijland’ın Boluspor’a gelmeyi kabul etti. Boluspor kulübü oyuncuya Hollanda’dan daha iyi bir para teklif ettiğine de ifade edildi. Ayrıca Nijland’ın “Türkiye’de huzursuzluk ortamı var. Aklımda İstanbul’daki saldıralar kaldı. 3 yaşında bir oğlum var. Bu transfer doğru olmadığını düşünüyorum” şeklinde verdiği demece de yer veren site Nijland’ın gelecek senelerde transferi düşünebileceğini yazdı.

 

1 yorum yapılmış
  • halitcanbaz
    16 Ocak 2016 • 23:47
    SANKİ BULUNMAZ BURSA MALI TEK TOPÇU JANSEN GELİYOR VAN PERSİ GELİYOR.EFENDİ ÖLÜM KORKUSUNA GELMİYORMUŞ.ÖLÜM KORKUSUNDAN GELMİYORSAN be hey ahmak o zaman topda oynama AZMI SAHADA DİLİNİ YUTUP NEFES ALAMAYAN ÖLEN VAR.GEÇ SAMSUNSPOR KARAYOLUYLA KAZA YAPTI.KAÇ KİŞİ ÖLDÜ.TRENE BİNSEN KAZA OLUR.UÇAGA BİNSEN KAZA OLUR.KAZA OLMAYAN ARAÇMI VAR.bana kısaca ya mazeretim var asabiyim yada türkiyeye gelmek istemiyorum de
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.