VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GÖZLER ONLARIN ÜZERİNDEYDİ

13 Ocak 2016

Boluspor'un devre arasında kadrosuna kattığı üç yeni transfer, Bursaspor karşılaşmasında ...

Boluspor'un devre arasında kadrosuna kattığı üç yeni transfer, Bursaspor karşılaşmasında tam not aldı. Özellikle yeni orta sahanın takıma uyumu teknik heyeti sevindirdi.

HABER: MURAT ÇELİK 

Ziraat Türkiye Kupası'nda Süper Lig temsilcisi Bursaspor'a ikinci maçında da tek golle yenilen Boluspor, oynadığı futbolla beğeni aldı. Devre arası transfer döneminde kadroya katılan isimlerden Arif Şahin, Hasan Hatipoğlu ve Özgür Özkaya, ilk 11'de şans buldu. Üç isim zorlu karşılaşmada takıma yabancılık çekmedi. Savunmada Hasan'ın yerinde müdahaleleri dikkat çekerken, Umut Meraş'ın yerine sol bekte görev yapan Özgür de ataklarda ileriye çıkarak kanat ortalarıyla etkili olmaya çalıştı. 

ARİF GÖZ DOLDURDU!

Bursaspor karşılaşmasında en çok çalışan isim de Arif Şahin oldu. Yeni transfer Arif, karşılaşmanın ilk yarım saatlik bölümünde birebir de etkisini gösterdi. Rakiplerin sürekli faullerle durduruğu Arif, bir kaç pozisyonda da gole yaklaştı. Kupa maçında göz dolduran Arif'in takıma yabancılık çekmemesi teknik heyeti sevindirdi. İlk maçında 10 numaralı formanın hakkını veren Arif'in sarı kartını göz önünde bulunduran Cüneyt Karakuş, 65'nci dakikada Arif'in yerine Hernandes'i sahaya sürdü. 

1 yorum yapılmış
  • fatih
    13 Ocak 2016 • 23:37
    arıf sahın 10 numara oturdu takıma,hasan da ıyı bence.ama ozgurun bu takımda yerı yok!!!acıl acıl acıl forvet lazım hemde en az 2 tane,bırde bence bu takımın kaptanı adem alkası degıl soner yada alıcan olmalı ve adem bu takımın 11ınde olmamalı,hıcbırseye faydası yok,fatıh dun ılk yarı cok etkılıydı bunu 90 dk ya yayabılırse bu takımın sag bekı o olmalı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.