VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O AKADEMİSYENLER HAKKINDA FLAŞ KARAR

13 Ocak 2016

1100 akademisyenin Güneydoğu’da yürütlen operasyonlara tepki gösteren bildirisinde imzası bulunan AİBÜ’lü 3 akademisyen hakkında soruşturma başlatıldı. AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, “Böyle bir bildiriyi kabul etmemiz mümkün değil. Bu bildiriyi ve 3 akademisyenimizin bildiriye imza atmasını kabul edemeyiz” dedi.

Barış İçin Akademisyenler İnsiyatifi isimli bildiriye imza atan 1100 akademisyene tepkiler artarken, bildiride imzası bulunan AİBÜ’lü 3 akademisyen hakkında soruşturma başlatıldı. AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, AİBÜ’de görev yapan Prof. Dr. Barış Kılıçbay, Doç. Dr. Selime Güzeları ve Dr. Ülkü Güney hakkınsa soruşturma açıldığını ifade ederek, “Böyle bir durumu kabul etmemiz mümkün değil. Bildiride yer alan ifadelere üniversitemizde görevli akademisyenlerin imza atmasını kabul edemeyiz. Bu akademisyenler hakkında gerekli incelemelerin ardından soruşturma açıldı. Bizim bu konuda tavrımız açık ve net. Geri adım atmamız mümkün değil” diye konuştu. 

6 yorum yapılmış
  • Yisuf
    13 Ocak 2016 • 07:21
    Mikroplar atın onları boludan
  • Bolulu
    13 Ocak 2016 • 08:13
    Bu uc kisiyi, attiklari imzayi ve terore destek veren herkesi kiniyorum ancak rektorlugun ve genel sekreterligin bundan bir ay once teroru alenen destekleyen kitap topluluguna ve teror yandasi kisilerin konserlerine izin vermis olmasi sonradan baskilar yuzunden iptal edilse de herhangi bir sorusturma acilmamis olmasina ragmen simdi bu uc kisi uzerinden propaganda yaparak milliyetcilik showu yapmasini ayrica kiniyorum...
  • boluluu
    13 Ocak 2016 • 08:57
    bolulu olarak onların ve o gibilerin boluda durmasını kabul etmiyorum. Nankörler boluda yasama hakkı yok ayrıca ögrencilerdede arastırılması lazım..
  • ahmettanlar
    14 Ocak 2016 • 08:52
    Adamlar tamamiyle vicdanlarıyla hareket etmiş,sen terörü bitirecem diye masum insanları katledemezsin,40 gündür bir bölgede sokağa çıkma yasağı var hanginiz bunu gördünüz.rektörlüğün yaptığı büyük bir ayıp,hükümet yalakalığıyla atılmış bir adımdır.
  • ios
    15 Ocak 2016 • 10:03
    etrafında kaçtane rpg-kaleşnikof kullanan cocuk var ahmettanlar ? eğer katliam yapılmak istense hava saldırısı yapılamaz mı ordakileri düşünmeseler.. masum dediğiniz desteklediğiniz adamlar yüzünden kaçtane şehit verdik ? o karakter yoksunlarına son derece doğru bi karar olmus hatta sınır dışı bile edilmeyi hakediyorlar vatan hainlerinin!!!
  • alp
    16 Ocak 2016 • 12:29
    Ahmet bey hastalıklı bir düşünce yapınız var sizin gibi insanlar yüzünden bu ülke bu halde.Şunu artık o kafanıza sokun.Devlet adam öl-dür-mez.Orada bölge halkına zulmeden cehennemi yaşatan PKK terör örgütür.Ve sizde bu terör örgütünü destekleyerek bu zulme ortak oluyorsunuz.Çıkmış bur da sırf hükümeti sevmediğiniz için PKK yı destekleyecek kadar düşebiliyorsunuz.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.