VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA VEFAT EDENLER 12 OCAK SALI

12 Ocak 2016

Bolu'da bugün vefat edenler.. Rahmet diliyoruz

1- Vakıfgeçitveren Köyü halkından Nurten ÖZKÖK, Öğretmen Müyesser KARTALLIOĞLU, Filiz BULUT ve Arkeolog Nihat BULUT'un babası, Akbank Müdürü Akın ÖZKÖK ve Elektronik Mühendisi Sabri KARTALLIOĞLU'nun kayınpederi, Emekli Öğretmen Saadet AKMAN ve Hal Pazarı Esnaflarından Sabahattin AKMAN'ın dayısı; Emekli Öğretmen; İsmail BULUT Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 

     Cenazesi bugün Yeşil Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra köy mezarlığına defnedilecektir.

    2- Salıbeyler Mahallesi halkından Güzin BAYSAN'ın eşi, Nalan KAYACAN, Serkan BAYSAN ve Gürkan BAYSAN'ın babası, Haluk KAYACAN, Leyla ve Tülay BAYSAN'ın kayınpederi, Esin, Selin KAYACAN, Harika SERYEL, Berfu ve Ceylin BAYSAN'ın dedesi; Bolusporun Kurucusu, Futbolcu ve Köy Hizmetlerinden Emekli; Nazım BAYSAN Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

     Cenazesi bugün saat 11:00'de Bahçelievler Mahallesindeki evinden alınarak Siteler Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Salıbeyler Mezarlığı'na defnedilecektir.

     3- Cafer BAŞAR, Emine YÜKSEL, Oğuz BAŞAR, Fatma UÇAR, Hatice ÇETİNER, Filiz UÇAR ve Türk Eğitim Sen Eski Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Eski İl Temsilcisi Fikret BAŞAR'ın annesi, Ahmet YÜKSEL, Dursun UÇAR, Sadi ÇETİNER ve İsmail UÇAR'ın kayınvalidesi; Ayşe BAŞAR Hak'kın rahmetine kavuşmuştur.

      Cenazesi bugün Tepecik Mahallesi Müftülük Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Sümer Mezarlığı'na defnedilecektir. 

    4- Yukarı Çarşı Esnaflarından Adnanlar Kuyumculuk Tuhafiyenin Sahibi, Güler GÜROL'ün eşi, Emine GÜROL ve Merhum İsmail GÜROL'un oğlu, Murat GÜROL, Emine AYDIN VE Ayşe GÜLEŞ'in babaları, Harun AYDIN, Kadir GÜLEŞ ve Özlem GÜROL'un kayınpederi, Adnan Mert GÜROL, Hande GÜROL, İrem GÜLEŞ, Miray AYDIN ve Kerem AYDIN'ın dedeleri Abdulvahap GÜROL Hak'kın rahmetine kavuşmuştur. 
    Cenazesi 13 Ocak 2016 Çarşamba günü Büyük Camii'nde kılınacak öğle ve cenaze namazından sonra Çığırtkanlar Mezarlığı'na defnedilecektir. 

Etiketler: boluvefat
2 yorum yapılmış
  • gleruzun
    12 Ocak 2016 • 07:11
    Sevilen bir abimizdi vahap abim allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum cennet mekanı olsun nur içinde yatsın
  • Yusufipekcioglu
    14 Ocak 2016 • 10:22
    Canım Abim ölümün beni derinden yaraladı allah mekanını nur eylesin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.