VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O DOSYALARIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKIYOR

12 Ocak 2016

Bolu Gazetesi Editörü Caner Güngör, AK Parti’deki doysa kumpası dosyasıyla ilgili çarpıcı ifadelerin yer aldığı habere imza attı. Güngör, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun ve dönemin AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın’a yapılan kumpası kaleme aldı. İşte o haber…

DOSYA KUMPASLARI

Bolu Gazetesi’nin edindiği bilgilere göre, AK Parti’nin içindeki bir grup Mart 2014 yerel seçimleri öncesinde yerel siyasete yön vermek için dosya üzerine dosya hazırladı. Genel Merkeze gönderilen dosyalarda aslı astarı olmayan çirkin iftiralar yer aldı. İçinde özel hayata müdahaleden, ses kayıtlarına, telefon dinlemelerden şantaja kadar birçok konu yer alıyor. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a yapılan kumpasın mimarlarından biri Yılmaz’ın en yakınana kadar girdi.

Bolu Gazetesi, geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın düzenlediği bir basın toplantısında, “Beni aday yaptırmamak için kumpas kurmuşlar” açıklaması üzerine harekete geçti ve birbirinden ilginç sonuçlara ulaştı.

İLK HEDEF ALADDİN YILMAZ…

Bolu gazetesi Editörü Caner Güngör’ün ulaştığı bilgilere göre, dosya kumpasının ilk hedefi Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’dı. Başkan Yılmaz’ın yerel seçimlerde tekrar aday olmaması için bugün AK Partili olduklarını iddia eden ismi şimdilik bizde saklı bazı isimler, görevden alınan bir istihbarat polisini de kullanarak kumpas operasyonuna başladılar. Kaldı ki bu isim paralel yapıya oldukça yakın bir polisti. Kumpasın içindeki bir kişi paralelci polisi kullanarak süreci kendi kafasına göre tedavi etmek derdine girdi.

AKIL ALMAZ TEZGAH

Başkan Yılmaz için düzmece bir dosya hazırlandı. Hazırlanan dosyanın Bolu’da hazırlandığı belli olmaması için dosya önce elden Ankara’ya gönderildi. Daha sonra Ankara’da kargoya verilerek AK Parti Genel Merkezine postalandı. Fakat taktiri ilahi olsa gerek dosyayı hazırlayanlar birbirine düştü ve sağda solda olayı dillendirmeye başladılar. İşin içinde AK Parti’li yöneticilerden tutunda, bürokrata, gazeteciye, muhalif siyasilere kadar çok önemli isimler vardı.

BAŞKAN’IN EN YAKININDAKİ ADAM KUMPAS YAPTI

Bu dosya ile Başkan Yılmaz’ın tekrar aday yapılmayacağına inananlar faka bastıklarını anlayınca hemen Başkan Yılmaz’a yanaşıp olaylara Fransız kaldılar. Hatta bu kumpas dosyasının mimarları başkan Yılmaz’ın en yakınında yer aldılar, mevki makam sahibi oldular. Fakat bu günlerde oldukça tedirginler çünkü olaylar çorap söküğü gibi gelmeye başladı.

ERCOŞKUN’A DA DÖRT BAŞI MAĞRUR DOSYA HAZIRLADILAR…

Hakkında dosya hazırlanan tek isim Başkan Yılmaz değildi. Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun içinde kirli kumpas dosyası çetesi harekete geçti. Bolu siyasetine kafalarına göre yön vermek isteyen bu isimler (bu isimler bizde saklıdır ve Ak Parti içindedirler) kolları sıvadı ve Ercoşkun’u tekrar aday yapmamak için operasyona başladılar. Bu çete Ercoşkun’a belden aşağı vurmak istiyordu. Zira bu yolla hem Ercoşkun’u aday yaptırmayacaklar hem de kamuoyunda imajını sıfırlayacaklardı. Fakat bu planda tutmadı. Ercoşkun için hazırlanan dosya AK Parti Genel Merkezi’nde itibar görmedi. Genel Merkez olayın kumpas olduğunun farkına vardı. İlerleyen yazılarımızda Ercoşkun dosyasına ayrı bir parantez açacağız.

EN KİRLİ EN PİS TUZAK ÖMER SAYIN’A

Dosya çetesinin en kirli oyunu dönemin İl Başkanı Ömer Sayın’a yapıldı. Hacı kimliği ile bilenen Ömer ayın için iğrenç bir dosya hazırlandı. Kirli yalanlarla dolu oyun Ömer Sayın için de oynandı. Bu konuya da iler ki günlerde değineceğiz.

Evet, AK Parti içinde oynanan bu dosya oyunları bugün ayyuka çıkmış durumda. Bolu siyasetine yön vermek isteyen ve adeta paralel yapının taktiklerini kullanan bu isimler elbette yüce Türk adaletinin önüne çıkacak ve hesap verecektir."

 

2 yorum yapılmış
  • ZekaiZTRK
    12 Ocak 2016 • 01:56
    Şüphesiz ALLAH cc tuzak kuranların en hayırlısıdır.
  • Allinone
    12 Ocak 2016 • 17:47
    Haber yapıyosunuz içerik vermiyosunuz madem kumpas var nasıl var yazın da cahilliği atsın insanlar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.