VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ARKA ARKAYA ACI HABERLER

10 Ocak 2016

Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde operasyonlar devam ederken, çıkan çatışma ve teröristlerin el yapımı patlayıcıları infilak ettirmesi sonucu bir polis ve bir uzman çavuş şehit oldu, 14 güvenlik görevlisi yaralandı.

Sur ilçesindeki 6 mahallede, 2 Aralık 2014 tarihinde başlayan sokağa çıkma yasağıyla birlikte, başlayan operasyonlar aralıksız sürüyor. Bugün sabah saatlerinden itibaren yoğun silah ve patlama seslerinin geldiği Sur ilçesinden patlama ve silah sesleri duyuldu.

Kurşunlu Cami yakınlarındaki Yıkıkkaya Sokak’ta saat 14.00 sıralarında çatışmalar yoğunlaştı. Bu bölgedeki çatışmada PKK’lı teröristlerin el yapımı patlayıcıları infilak ettirmeleri ve suikast silahı Kanas ile ateş etmeleri sonucu bir polis ile bir uzman çavuş şehit oldu, 14 güvenlik görevlisi de yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılar tedaviye alınırken, bölgede çatışmaların sürdüğü belirtildi.

SUR'DA 74 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 4 teröristin öldürüldüğü belirtildi. Açıklamada sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan operasyonlarda bugüne kadar Sur ilçesinde öldürülen terörist sayısının 74'e ulaştığı belirtildi.

1 yorum yapılmış
  • HaticeKaya
    10 Ocak 2016 • 07:39
    Rabbim asker ,polis ve güvenlik görevlisi kardeşlerimizin yardımcısı olsun inşaallah amin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.