VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DOĞU'DAN ACI HABERLER GELDİ!

8 Ocak 2016

Diyarbakır’ın Sur İlçesi ile Şırnak'ın Cizre İlçesinde PKK'lı teröristlerin gerçekleştirdiği saldırılarda 2 uzman çavuş şehit oldu, 5 asker de yaralandı.

 

Diyarbakır’ın merkez Sur İlçesi’nde 2 Aralık günü, barikatların kaldırılması, hendeklerin kapatılması ve PKK’lıların etkisiz hale getirilmesi için ilan edilen sokağa çıkma yasağı devam ediyor. Sur’da bugün güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışmalar yaşanırken, ilçeden sık sık silah ve patlama sesleri yükseldi. Çatışmalar sırasında PKK’lıların keskin nişancı tüfeği Kanas ile açtığı ateş ve tuzaklanan  el yapımı patlayıcıların infilak ettirilmesiyle düzenlenen saldırılarda toplam 6 asker yaralandı. Yaralı askerler Diyarbakır Asker Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sur’da ise çatışmalar yer yer sürüyor.

 

1 UZMAN ÇAVUŞ ŞEHİT OLDU

 

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lılarla güvenlik güçleri arasında bugün çıkan çatışmalarda yaralanan askerlerden durumu ağır olan 1 uzman çavuş, Asker Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Yaralı 5 askerin ise hastanede tedavisine devam ediliyor.

 

CİZRE'DE ROKETATARLI SALDIRI: 1 UZMAN ÇAVUŞ ŞEHİT

 

ŞIRNAK’ın Cizre İlçesi’nde PKK’lı teröristlerin roketatarlı saldırısında uzman çavuş Ümit İnan şehit oldu. Şırnak’ın 14 Aralık’ta sokağa çıkma yasağı ilan edilen Cizre İlçesi’nde hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK’lıların etkisiz hale getirilmesi için düzenlenen operasyonlar sürüyor. İlçenin Cudi Mahallesi’nde süren operasyonlar sırasında teröristlerin düzenlediği roketatarlı saldırıda, Jandarma Özel Harekat Timi’nde görevli uzman çavuş Ümit İnan şehit oldu.

 

İlçenin Cudi Mahallesi’nde operasyonlar devam ederken, gün boyu silah ve patlama sesleri duyuldu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.