VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN DÜZCE VEKİLİ GİBİ KONUŞTU!

8 Ocak 2016

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) yine gündem yarattı. Özcan ve beraberindekiler, bir soruna dikkat çekmek için maskelerle kamera karşısına çıktı.

 

Parlamentoda CHP Düzce İl Teşkilatı üyeleri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında hava kirliliği sorununa dikkat çeken Tanju Özcan, Bolu ve Düzce’de yaşanan hava kirliliğinin insan sağlığını tehdit eder hale geldiğini belirtti. “Düzce ve Bolu’da azami hava kirliliği değerinin 4 katı ile 14 katı arasında hava kirliliği yaşanıyor” diyen Özcan, 365 günün 297 gününde hava kirliliği değerlerinin olması gerekenin 4 katı ile 14 katı arasında değiştiğinin altını çizdi. 

 

Düzce’de insanların maskesiz sokağa çıkamaz hale geldiğini belirten Özcan, “Biz gençlerimizi sigara ve zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak için çalışıyoruz. Şuanda Düzce’de sokağa çıkıp 1 saat yürüyen vatandaş günde 4 paket sigara içen insan ile aynı zararı görür hale geldi” dedi. Düzce’de yaşanan hava kirliliğinin en büyük sebebinin sosyal yardım adı altında yoksul vatandaşlara dağıtılan kalitesiz kömür olduğunu öne süren Özcan, “Artık Düzce’de kalp damar hastalıkları ile ilgili acil vakaların arttığını görüyoruz. Bilim insanları bu hava kirliliğin Düzce’deki ortalama hayatı kısalttığını söylüyor. Ey AKP, sana 1 Kasım’da Düzceliler yüzde 72 oranında oy verdi, ‘sen neden bu soruna kayıtsız kalıyorsun’ sorusunu Düzce’de sorduk, bir türlü cevabını alamadık” ifadelerini kullandı.


Basın toplantısına katılan CHP Düzce İl Teşkilatı üyeleri, yüzlerine maske takarak yaşanan hava kirliliği sorununu protesto etti. 

5 yorum yapılmış
  • Bra
    8 Ocak 2016 • 08:53
    Hava kirliliği olayını bi anlayın önce. Bolu Düzce arası mesafeye de bi bakın ondan sonra 'sen Düzce'nin vekili misin' gibi saçma bi ifadeyi kullanıp kullanmamaya tekrar karar verin. Taraf tutma çabasından gözünüz kulağınız kapanmış artık. Yazık...
  • dzceli
    8 Ocak 2016 • 09:02
    Hehehe çok komik bu adam yaw. Sana bi abi nasihatı, Kendi bahçende eşelen tanjuuu.
  • Asm
    8 Ocak 2016 • 14:21
    Adam düzcede sempatik...
  • bolulu
    8 Ocak 2016 • 15:21
    Bu vekil şovmenn başka bi iş yaptığı yok zaten
  • kafir
    9 Ocak 2016 • 01:26
    burası kadar saçma haber yapan başka bi site var mı acaba :D reziller
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.