VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MARKET SOYUP TATİLE ÇIKTILAR!

6 Ocak 2016

Bolu'da üç hırsız gece saatlerinde bir markete girdi. Hem kasayı boşaltıp hem de sigaraları çaldılar. Sonra da çaldıkları paralarla Kartalkaya'da tatil yaparken yakalandılar.

 

HABER: MURAT ÇELİK 

 

Olay, 29 Aralık'ta Tepecik Mahallesi Beşevler Sokak'ta bulunan bir markettte yaşandı. Gece saatlerinde üç hırsız güvenlik kameralarına yakalanmamak için geri geri yürüyerek markete geldi. Önce kameranın görüş açısını değiştiren hırsızlar, daha sonra özel bir aparatla profesyonelce camı kırarak markete girdi. İki kişi etrafı gözetlerken, bir kişi ise kasadaki paraları ve sigaraları aldı. Kısa sürede hırsızlık olayını gerçekleştiren üç kişi marketten ayrıldı. Sabah kasanın boşaldığını fark eden market sahibi hemen polise haber verdi. Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık olayını gerçekleştiren M.Ü. İ.Y. ve H.E.'nin Kartalkaya Kayak Merkezi'nde bulunan bir otelde ytatil yaptıklarını tespit etti. 

 

Marketten çaldıkları paralarla Kartalkaya Kayak Merkezi'nde tatil yaparken yakalanan üç hırsız, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Üç şahıs da tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.