VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERCOŞKUN'DAN ÇAVUŞOĞLU'NA DESTEK

6 Ocak 2016

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bakanlık onayıyla dağıtılan bir kitabın içindeki erotik sözler sonrasında sanki kendisi dağıtmış gibi hedef haline getirilen Bolu Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu’na destek çıktı. Ercoşkun, “İbrahim Çavuşoğlu’na yönelik ulusal basında çıkan ve kul hakkına giren, iftira boyutundaki ithamları üzüntüyle karşılıyorum. Umarım Çavuşoğlu’na yönelik itham ve önyargılı olumsuz yaklaşımlar son bulur” dedi.

AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu’yla ilgili olarak, “Toplumun her kesimine yönelik çalışmalar gerçekleştiren, eğitimcisinden personeline, öğrencisinden velisine varıncaya dek, Bolu’nun büyük bir kesimine hitap eden milli eğitimle alakalı sıkıntı yaşandığında elbette ki eleştiri yapılabilir. Bunu normal karşılayabiliriz. Eleştiri yapılırken özellikle kul hakkına girilmemesi şiar olmalı. İl Milli Eğitim Müdürümüz İbrahim Çavuşoğlu Bolu’da yaşayan vatandaşlarımızın geçmişten bugüne kadar yakından tanıdığı bir isim. İbrahim Çavuşoğlu’na yönelik ulusal basında çıkan ve kul hakkına giren, iftira boyutundaki ithamları üzüntüyle karşıladığımızı belirtmek istiyorum. Umarım ulusal medya İbrahim Çavuşoğlu’na yönelik itham ve önyargılı olumsuz yaklaşımlarından arınır ve kurumlarımızda görmek istediğimiz hizmetler şahıslarında önünde kamuoyunda kendisine yer bulur” diye konuştu. 

4 yorum yapılmış
  • MustafaDEER
    6 Ocak 2016 • 10:03
    Meyveli ağacı taşlarlar, aldırma arkadaşım, hizmete devam. Herkes herkesi tanıyor.
  • muhitdinkara
    6 Ocak 2016 • 12:34
    Boluda yaşanan olay bir akıl tutulmasıdır.iftira büyük vebal demektir.Bu talihsiz iftira kampanyasına her kim sebep oluyorsa Allah akil ve izam versin.Sayın milletvekili toplum önderi olma mesuliyeti ile konuya ışık tutmuş ve adaleti desteklemiştir.Bir öğretmen olarak teşekkür ediyorum.
  • TurgutTrk
    6 Ocak 2016 • 23:41
    Milli eğitim müdürümüz güzel imanlı,inançlı bir insandır.. bu iftraları haketmemeiştir.
  • hinar
    7 Ocak 2016 • 04:37
    Mudurum bu işler sizleri bizleri yıldırma z
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.