VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KÜÇÜK YAŞTA BUNU BAŞARDILAR!

6 Ocak 2016

Bolu Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, Türkiye'de ilk kez yapılan bir projeyi başarıyla hayata geçirdi. Sevgi Evleri'nde kalan öğrenciler müthiş bir başarıya imza attı.

 

Sevgi Evlerinde kalan çocukların tamamen kendi emekleriyle yaptıkları ve Türkiye'de ilk olan proje başarıyla gerçekleştirildi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından organize edilen proje kapsamında 'Altın Balık' isimli kitap 5 bin adet basıldı ve yayınlandı. Büyük başarıya imza atan başarılı çocuklar Bolu Valisi Aydın Baruş'u ziyaret ederek kitaplarını hediye ettiler. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bestami Erkoç, projenin hayata geçirilmesine katkıda bulunan personel ve çocuklarla, Bolu Valisi Aydın Baruş'u makamında ziyaret etti. 

 

HERKESİN TAKDİRİNİ KAZANACAKLAR

 

Başarılı çalışmaları nedeniyle emeğe geçenleri kutlayan Bolu Valisi Aydın Baruş, "Uzun zamandan beri büyük bir gayretle sürdürmüş olduğunuz çalışmaların neticesini bugün almış bulunmaktasınız. Sizleri ve emeği geçenleri tebrik ediyorum. Bu kitap gerçekten tüm çocuklarımıza referans olabilecek, onların hayal dünyasına, düşünce dünyasına gerçekten büyük katkılar sağlayabilecek bir eserdir. Bunu sizler ortaya çıkardınız. Bu başarıyı sergileyen çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum. İleride umarım ki bu başarılı çalışma daha da geliştirilerek devam edecek. Bu çalışmaya Valilik olarak desteğimizi devam ettireceğiz. Umarım çocuklarımız Türkiye çapında bilinen yazarlar olarak herkesin takdirini kazanacaklar. Bu proje burada kalmayacak ve umarım devamı da gelecek" ifadelerini kullandı. 

 

Bolu Valisi Aydın Baruş'a yazdıkları ‘Altın Balık’ adlı kitabı hediye eden çocuklar, daha sonra kitabın her bir sayfasını Vali Baruş'la beraber okudular. 

  • KÜÇÜK YAŞTA BUNU BAŞARDILAR!
  • KÜÇÜK YAŞTA BUNU BAŞARDILAR!
  • KÜÇÜK YAŞTA BUNU BAŞARDILAR!
  • KÜÇÜK YAŞTA BUNU BAŞARDILAR!
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.