VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AKIL ALMAZ İFTİRA VE KOMPLO

5 Ocak 2016

Yeni Akit Gazetesi’nde Bolu İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu hakkında çirkin ve asılsız iddialarla dolu haber büyük tepki çekerken, Cavuşoğlu, “İki yıldır yaptığımız hizmetler ortadadır. Ben asla adaletten ayrılmadım, haram yemedim, Allah rızasının dışına çıkmamaya gayret ettim. Alnım açık, başım diktir” dedi.

Bolu’da, ‘okuyorum’ kampanyası dahilinde bazı okullarda dağıtılan Yekta Kopan’ın ‘Aile Çay Bahçesi’ isimli kitabı üzerinden İl Müdürü Çavuşoğlu’nu karalamaya çalışan zihniyet, ulusal yayın yapan Yeni Akit gazetesine servis ettikleri haberde Çavuşoğlu’na kin ve nefret kustular. Kitabın bazı bölülmelerinin cinsellik içerdiği gerekçesiyle Çavuşoğlu’nu hedef seçen zihniyet, Milli Eğitimde yakalanan başarıyı görmezden gelerek İl Müdürü İbrahim Çavuşoğlu’nu yerden yere vurdu.

“BEN ASLA ADALETTEN AYRILMADIM, HARAM YEMEDİM”

İbrahim Çavuşoğlu, Yeni Akit Gazetesi’nde bu gün hakkında çıkan ve çirkin ifadelerin bulunduğu haber sonrası suskunluğunu sosyal medya üzerinden bozdu. Hakkında çıkan haberin kaynağı olarak ‘Bir kısım arkadaşlarım’ dediği kişileri gösteren Çavuşoğlu, “Tüm dostlara selam olsun. AKİT Gazetisince başlatılan komplo haberin tamamı yanlıştır. Şahsımın kitap dağıtımı ile alakası yoktur, meselede zaten kitap değil, bir kısım arkadaşlarımın beni gözden çıkarmasıdır. İki yıldır yaptığımız hizmetler ortadadır. Ben asla adaletten ayrılmadım, haram yemedim, Allah rızasının dışına çıkmamaya gayret ettim. Alnım açık, başım diktir. Makam mevki bizim için önemli değildir. Bir saat yaparım ama şerefimle yaparım. Bana inanan güvenen tüm dostlarıma teşekkür ederim” dedi.

7 yorum yapılmış
  • vatandas
    5 Ocak 2016 • 08:02
    yenı akıt gazetesıne seslenıyorum bu adamı karalamayın cunku o bolunun en ıyı hocası kendınızden supe edın once sırf haber olsun dıye kımseyı karalamayın ozellıkde sayın ıbrahım cavusoglunu o bızım en degerlı hocamız YEDIRMEYIZ !!!!
  • DenizGvdeli
    5 Ocak 2016 • 10:50
    Akit gazetesi sırf kendi çıkarları icin değerli eğitimcileri harciyamaz karalayamaz
  • Albayrak
    5 Ocak 2016 • 16:42
    Müdürümüze tüm öğretmenler, okul idarecileri ve Bolu halkı kefildir.
  • Ismail
    5 Ocak 2016 • 18:25
    Medya yalan imparatorlugu haline geldi halki hep kendi dusuncelerine ve saflarina cekmek icin tum hile ve kumpas yollarini uyguluyor. Yeni akitte bunlardan birisi. Bunlarda kesin transilvanyalidir
  • recepileke
    6 Ocak 2016 • 12:22
    sayınmüdürüm dürüst mütevezi gariban dostu hasatlara yardımcıolan bir büyüğümüzdür bizim babamız gibidir müdürümün herzaman yanındayız müdürümdeki merhamet kimsedeyoktur
  • TurgutT
    7 Ocak 2016 • 00:04
    Müdürümüze yapılan kuru iftirayı kınıyorum.. müdürümüz dürüst, karakterli sağlam bir müslümandır. yapılan ifitraları kınıyorum..
  • hasan
    27 Nisan 2020 • 20:34
    yıllar önce şu anki adı mimar izzet baysal metem olan okulun müdürüydü bu adam. diploma parası vermedi diye bir arkadaşımızı ağız burun kan içinde bırakacak şekilde dövdüğünü o dönem okuyan herkes bilir. Kimse bolu halkı adına falan konuşmasın ben asla kefil olmam bu adama
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.