VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

JANSEN SATILDI İDDİASI!

2 Ocak 2016

Boluspor'da flaş ayrılıklara bir yenisi daha ekleniyor. Takımın en formda isminin ligdeki bir rakibimize satıldığı iddia edildi. Bu transfer için de 550 Bin Euro'luk teklif geldiği öğrenildi.

 

ÖZEL HABER: MURAT ÇELİK 

 

Ligin ilk devresinde istediği sonuçları alamayan Boluspor, kadrosundaki birçok isimle yollarını ayırdı. Son olarak savunma oyuncusu Ramazan Sal'ın takımdan ayrılmasından sonra müthiş bir iddia daha ortaya atıldı. Edinilen bilgiye göre Boluspor, takımın en formda ismi Anco Jansen'i Göztepe'ye sattı. İddiaya göre, sarı kırmızılı takım Boluspor'a, Hollandalı oyuncusu Jansen için 220 bin Euro teklif sundu. Bu teklife Boluspor cephesi sıcak bakmayınca Göztepe fiyatı artırdı ve 550 bin Euro'ya kadar çıkardı. Bu teklife ise yanıtsız kalamayan yönetimin, Anco Jansen'i büyük ölçüde Göztepe'ye sattığı ortaya çıktı. Transferin büyük ölçüde tamamlandığı öğrenilirken, takımı sırtlayan Hollandalı oyuncunun da takımdan ayrılacak olması tehlike çanlarını çalmaya başladı.  

 

Boluspor'a sezon başında Hollanda'nın Roda takımından transfer edilen Anco Jansen, kırmızı beyazlı formayla üçü kupada olmak üzere çıktığı 16 maçta 4 gol kaydetti. Duran toplarda etkili olan Jansen, özellikle son haftalara doğru etkili futboluyla göz doldurmuştu. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.